• Doar acum! Promoție pentru clienții noi! 🚚

    Pentru o perioadă limitată: la primele 3 comenzi ai livrare gratuită la intervale de o oră. Nu rata!

    Afișează mai multe

Pages ECO Infuzie gurmand afine, capsuni

40 g
ECO
 18,99 lei 474,75 lei/kg
Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.

Infuzia bio gurmand (afine, capsuni) Pages 20x2g este un produs de calitate superioara provenit din agricultura ecologica certificata.
Aceasta creatie originala de plante si fructe este o variatiune a unei retete clasice de infuzie cu fructe rosii.
Este o bautura gourmet naturala si sanatoasa pentru organism, care combina gustul minunat de capsuni si afine cu beneficiul reconfortant al renumitei si traditionalei verbena.
 

Instructiuni de folosinta

Verbena este utilizata pentru a favoriza relaxarea, astfel ca un consum de 3 pliculete de ceai pe zi iti va permite sa te bucuri pe deplin de beneficiile sale.
Timp de infuzare: 3 pana la 5 minute
Temperatura de infuzare: 90°C

Despre producator

Creat in 1859, brandul Pages - casa infuziilor si a ceaiurilor, este situat in orasul Le Puy-en-Velay din inima regiunii Auvergne din Franta, un teritoriu exceptional prin asezarea geografica si climat care a generat o flora montana remarcabila.

Incepand cu evul mediu, plantele au fost folosite de personalul medical ca si remedii pentru sanatate dar si pentru a oferi o stare de bine. In acest fel a renascut in renumitul oras de pelerinaj Le Puy-en-Velay o traditie veche de peste o mie de ani pentru productia de infuzii din plante.

Ulterior, o multime de plante medicinale s-au dezvoltat pe aceste meleaguri si mostenitor al acestei practici ancestrale, brandul Pages devine cea mai veche marca de infuzii din Franta.

In zilele de azi, produsele Pages sunt intotdeauna realizate cu aceeasi pasiune si aceleasi valori de autenticitate si naturalete.

Conditii de depozitare

Se pastreaza la temperatura camerei, intr-un loc uscat si ferit de razele soarelui.

Adresa producatorului

Route des Estreys, 43000 Puy-en-Velay

0