Bauckhof

Bauckhof ECO Choco balls fara gluten

300 g
ECO
Epuizat. Disponibil : Jo
Trimite-mi un e-mail când reapare în stoc
Afișează produse similare din categorie »
Țara: Germania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Pentru bile noastre Choco, sunt amestecate trei bile diferite, crocante de cereale intr-o singura punga: bile de cacao, bile de quinoa si bile de porumb inchis. Deci exista ceva pentru toata lumea.

Fie pentru micul dejun cu lapte sau ca gustare intre ele, Choco Balls sunt intotdeauna un succes. Si cel mai bine: tratarea este in mod natural fara gluten. Si, desigur, toate ingredientele provin din cultivare organica controlata. Facem astfel inca un pas catre obiectivul nostru declarat: agricultura 100% organica.

Bilele de ciocolata fara gluten dintr-o privire:

  • vegan si fara gluten;
  • certificat organic;
  • intotdeauna delicios - fie ca o gustare intre ele sau in bolul de mic dejun cu lapte;
  • inregistrat la Societatea Germana pentru Celiaci.

Conditii de depozitare

A se pastra la loc uscat si ferit de razele soarelui.

Despre producator

Nu doar eco, ci agricultura biodinamica, cea mai inalta calitate pentru produsele organice, certificata Demeter. Din respect pentru natura, Bauckhof roteste culturile pe parcele pentru a  pastra nesecata bogatia in nutrienti a solului. De peste 50 de ani, produsele Bauckhof sunt o garantie pentru retete curate, traditionale, pentru intreaga familie. Garanteaza reusita retetelor si usurinta in preparare. O dieta vegana nu trebuie sa fie doar bazata pe plante ci si din alimente integrale, variate si sanatoase. 

Descoperiti produsele vegane Bauckhof pentru o dieta echilibrata si gatiti vegan pentru intreaga familie! De peste 10 ani ofera produse sigure, fara alergeni. Retetele acestora fara gluten (premixuri de paine, cerealele de mic dejun, mixurile pentru prajituri si biscuiti) sunt o incantare pentru familie.

Bauckhof Mühle reprezinta cel mai bun gust, retete organice, inovatoare si calitate de incredere - in special cu produsele fara gluten. Acest lucru necesita nu numai multi colegi competenti, ci si multa munca in echipa. De la achizitie, care asigura disponibilitatea materiilor prime, pana la dezvoltarea de produse, care dezvolta constant lucruri noi, pana la asigurarea calitatii, care asigura calitate si siguranta controlate. Calitatea morii inseamna, de asemenea, ca propriile standarde sunt verificate continuu. Acest lucru este, de asemenea, verificat si confirmat extern sub forma de certificari.

Producator

Bauck GmbH
Duhenweitz 4,
29571 Rosche
Germania

Gris de porumb* 61%, zahar brut de trestie*, ciocolata neagra* 5% (masa de cacao*, zahar brut de trestie* unt de cacao*), cacao pudra* 5%, faina de orez* 4%, faina de quinoa* 4%, sare de mare.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1518 kJ/356 kCal
Grăsimi3.4 g
inclusiv acizi grași saturați1.6 g
Glucide71 g
din care zaharuri19 g
Proteine7.8 g
Sare0.89 g
Fibre5.3 g

Alergeni

Poate conține urme de:
Soia
Lapte
Fructe cu coaja
Seminte de susan
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.