Dentalife

Dentalife Large Recompense pentru caini de talie mare

142 g
13,29 lei 93,59 lei/kg

Livrare în 2 ore

40+ favoritele clientului

Țara: Germania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Hrana suplimentara pentru caini adulti.

Ingrijirea generala a cavitatii bucale a cainelui contribuie pozitiv la sanatatea generala a acestuia. Expertii Purina® au dezvoltat DentaLife®, un tratament de mestecat care a fost dovedit stiintific ca ajuta la curatarea chiar si dintii din spate greu accesibile, care sunt cei mai vulnerabili la tartru si placa. Purina® DentaLife® este conceput pentru utilizarea de zi cu zi si este foarte bland cu gingiile cainelui.

Pentru un caine mare care cantareste de la 25 kg la 40 kg, va recomandam sa serviti 1 bar pe zi. Apa de baut curata si proaspata ar trebui sa fie intotdeauna disponibila. Fii cu ochii pe cainele tau in timp ce servesti delicatese. Pentru sanatatea cainelui tau, urmeaza hrana

Despre producator:

Istoria noastra incepe in 1866, odata cu infiintarea Companiei Anglo-Elvetiane de Lapte Condensat. Henri Nestlé dezvolta o revolutionara hrana pentru sugari in 1867, iar in 1905 compania pe care a fondat-o fuzioneaza cu Anglo-Swiss, pentru a forma ceea ce acum este cunoscut sub numele de Grupul Nestlé. In aceasta perioada orasele cresc, iar caile ferate si navele cu aburi reduc costurile marfurilor, stimuland comertul international cu bunuri de larg consum.

Instructiuni de depozitare:
Intr-un loc uscat si racoros

Adresa producator:
Str George Constantinescu, nr. 3, scara A, etaj 7, Sector 2, Bucuresti
 

Compozitie: cereale (faina de porumb extrudat 60%, faina de grau 5%), glicerol, Substante minerale, drojdii, Carne si produse derivate de natura animala (1,2%*), uleiuri si grasimi.
*echivalent cu 4% carne si produse derivate de natura animala rehidratate (4% pui). .Aditivi nutritionali: IU/kg: Vitamina A: 8500; Vitamina D3: 570; Vit E: 60; mg/kg: Iodat de calciu anhidru: I: 2,2; Sulfat de mangan monohidrat: Mn: 12,5; Sulfat de zinc monohidrat: Zn: 280; Selenit de sodiu: Se: 0,31. Antioxidanti.

Constituenti analitici: Umiditate: 14,5%, Proteine: 7,0%, Continut de grasimi: 2,5%, Cenusa bruta: 4,5%, Fibre brute: 0,7%, Calciu: 1,1%.