• Doar acum! Promoție pentru clienții noi! 🚚

    Sacoșă cadou de 110 lei pentru o masă italienească ca la carte & livrare gratuită la prima comandă! Nu rata!

    Afișează mai multe

Vegan Style ECO Bautura vegetala din soia

1 l
ECO
 10,99 lei 10,99 lei/l
Țara: Italia,

Bautura vegetala bio din soia Vegan Style a fost obtinuta doar din soia italiana de calitate inalta si biologica. Selectia precisa a materiilor prime sta la baza procesului de productie oferind un gust delicios si delicat. Este o bautura biologica gustoasa care are un continut ridicat de proteine de inalta calitate si naturale, ceea ce o face potrivita pentru persoanele care urmeaza un regim vegetarian si vor sa suplimenteze nivelul proteic intr-un mod sanatos si natural.
 
Instructiuni de folosinta

Reprezinta o bautura excelenta si un inlocuitor pentru laptele clasic. Ideala pentru cereale, deserturi sau pur si simplu ca si bautura in orice moment al zilei. Dupa deschidere se pastreaza in frigider si se consuma in termen de 3/4 zile.

Despre producator

In 1975 Salvatore Gallo si sotia sa Mirvana au fost nevoiti sa evite efectele secundare ale produselor lactate pentru propria lor familie, astfel ca au ales sa abordeze o dieta alternativa, mai constienta si bazata in special pe legume. In acest fel a inceput drumul lor catre dezvoltarea renumitei companii italiene International Food, specializata pe productia de bauturi vegetale de calitate inalta. Vegan Style este un brand palarie pentru o gama organica de bauturi vegetale, dedicata persoanelor vegane sau care adopta un stil vegetarian. Bauturile sunt fabricate in mod integral in Italia si au fost concepute pentru diete exigente si gusturi rafinate. Datorita lantului scurt de aprovizionare, International Food a promovat legatura dintre lumea agricola si cea industriala, fapt ce a ajutat compania sa devina un punct de referinta pe piata de produse vegetale, organice si vegane. Compania a fost infiintata in anul 1980, fiind recunoscuta pentru calitatea materiilor prime, selectia cu strictete a cerealelor, expertiza in domeniu si metoda de productie bazata pe un concept propriu.

Conditii de depozitare

Se pastreaza la temperatura mediului ambiant.

Adresa producatorului

Via Canonica 1009 – 47822 Santarcangelo di Romagna (RN) – Italy