Purina One

Purina One DualNature Adult Hrana uscata pisici sterilizate cu pui

0,75 kg
26,29 lei 35,05 lei/kg

Livrare în 2 ore

40+ favoritele clientului

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

PURINA ONE DualNature pentru pisici adulte contine Spirulina intr-o combinatie de texturi apetisante. Hrana este 100% completa si echilibrata, cu continut bogat in pui si nutrienti esentiali pe care pisica ta o va indragi. Spirulina este un ingredient natural ce contribuie la sustinerea sistemului imunitar. Spirulina este cunoscuta pentru nutrientii unici pe care ii contine si care aduc multe beneficii sanatatii pisicii tale. 
Cantitatile zilnice recomandate trebuie ajustate in functie de starea vremii, nivelul de activitate al pisicii si conditia fizica a acesteia. Apa proaspata si curata sa fie in permanenta la dispozitie. 

Despre producator:

Istoria noastra incepe in 1866, odata cu infiintarea Companiei Anglo-Elvetiane de Lapte Condensat. Henri Nestlé dezvolta o revolutionara hrana pentru sugari in 1867, iar in 1905 compania pe care a fondat-o fuzioneaza cu Anglo-Swiss, pentru a forma ceea ce acum este cunoscut sub numele de Grupul Nestlé. In aceasta perioada orasele cresc, iar caile ferate si navele cu aburi reduc costurile marfurilor, stimuland comertul international cu bunuri de larg consum.

Instructiuni de depozitare:
Intr-un loc uscat si racoros

Adresa producator:
Str George Constantinescu, nr. 3, scara A, etaj 7, Sector 2, Bucuresti

Compozitie: Pui* (17%) (inclusiv oase, carne, piele), proteina deshidratata de pasare, grau*, porumb*, faina proteica de porumb, faina din soia, grasime de porc, gluten din grau, glicerol, radacina deshidratata de cicoare*, digest, substante minerale, drojdii*, grasime de pasare, celuloza, spirulina* (0,2 %), xiloza.
"Ingrediente naturale"..

Aditivi nutritionali:

UI/kg: Vitamina A - 33760, Vitamina D, 1100, Vit. E: 670;

mg/kg, Vit. C: 140; taurina; 720; Sulfat de fier monohidrat: [Fe:35]; Iodat de calciu anhidru: [I:0,9]; Sulfat de cupru pentahidrat: [Cu: 5]; Sulfat de mangan monohidrat: [Mn: 17]; Sulfat de zinc monohidrat: [Zn: 55]; Seleniu de sodiu: [Se: 0.05], antioxidanti.

Constituenti analitici:

Proteine brute: 34,0%; Grasimi brute: 14.0%; Cenusa bruta: 7,5%; Fibre brute: 2.5%; Acizi grasi Omega 3: 0.01%; Acizi grasi Omega 6: 2.0%.