Velay

Velay ECO Infuzie circulatie

36 g
ECO
31,99 lei 888,61 lei/kg

Livrare în 2 ore

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Infuzia bio circulatie (afine, vin rosu si mure) Pages 20x1.8g este un produs de calitate superioara provenit din agricultura ecologica certificata.
 
Bucura-te de o combinatie de frunze de afine si mure, completata de bogatia frunzelor de vita de vie rosie.
Aceasta infuzie este caracterizata de gustul usor dulce al murelor, acest fruct mic, suculent, de culoare negru-violet si care este cules din zone rurale salbatice. Este o bautura ideala pentru reducerea senzatiei de picioare grele.
Afinul imbunatateste circulatia sangvina si vita de vie rosie ajuta la calmarea senzatiei de picioare grele, astfel ca un consum de 3 pliculete de ceai pe zi iti va permite sa te bucuri pe deplin de beneficiile lor.

Instructiuni de folosinta

Timp de infuzare: 3 pana la 5 minute
Temperatura de infuzare: 90°C
 

Despre producator

Fondata in 1859, compania Pages detinatoare a brandului Velay, este situata in orasul Le Puy-en-Velay din inima regiunii Auvergne din Franta, un teritoriu exceptional prin asezarea geografica si climatul care au generat o flora montana remarcabila. Incepand cu evul mediu, plantele au fost folosite de personalul medical ca si remedii pentru sanatate dar si pentru a oferi o stare de bine. In acest fel a renascut in renumitul oras de pelerinaj Le Puy-en-Velay o traditie veche de peste o mie de ani pentru productia de infuzii din plante. Ulterior, o multime de plante medicinale s-au dezvoltat pe aceste meleaguri si mostenitor al acestei practici ancestrale, brandul Pages devine cea mai veche marca de ceaiuri din Franta. In zilele de azi, produsele Pages sunt intotdeauna realizate cu aceeasi pasiune si aceleasi valori de autenticitate si naturalete.

Conditii de depozitare

Se pastreaza la temperatura camerei, intr-un loc uscat si ferit de razele soarelui.

Adresa producatorului

Route des Estreys, 43000 Puy-en-Velay

0

Frunze de afine 41%, frunze de mure 28%, paducel 14%, frunze de vita de vie rosie 10%, granule de ulei esential de portocale rosii 7%. (Ingrediente din agricultura ecologica)