Sano

Sano Green Power Detergent pentru vasul de toaleta

0,75 l
17,49 lei 23,32 lei/l

Livrare în 2 ore

80+ favoritele clientului

Țara: Israel,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Detergent pentru Vasul de Toaleta. Curata si ofera stralucire, indeparteaza murdaria si depunerile de calcar, parfumeaza, igienizeaza. Cu acid citric. Produsul este certificat Green Label de catre the Standards Institution of Israel. Prietenos cu mediul. Cu surfactanti regenerabili pe baza de plante, biodegradabili. Ambalaj 100% reciclabil. Cantitatea de plastic din ambalaj este controlata astfel incât impactul sau asupra mediului sa fie scazut
Pentru deschidere, presati lateralele capacului si rasuciti. Turnati lichidul incepând de sub marginea vasului de toaleta, pâna se acopera intreaga suprafata. Inchideti capacul si spalati-va pe mâini. Nu amestecati cu alte produse de curatare. Inainte de utilizare, testati produsul pe o zona ascunsa.

Despre producator:
Gama de produse Sano trebuie sa faca parte din arsenalul de curatenie al casei tale. Ele pastreaza casa ingrijita si ferita de bacterii si microbi datorita ingredientelor de calitate si potrivite pentru fiecare tip de suprafata.
Produsele Sano ofera o plaja extinsa pentru casa, precum: articole de curatare a mobilei si a covoarelor pentru a le pastra luciul si de a le proteja impotriva uzurii timpului. De asemenea, Sano ofera produse de curatare pentru gresie si parchet, astfel incat locuinta ta va avea un iz de prospetime si un aspect de casa noua.
Totodata, gama de produse Sano ofera detergenti de rufe si balsam pentru haine imaculate cu mirosuri puternice de primavara, flori si fructe. Detergentii lichizi sunt potriviti pentru orice tip de vestimentatie si se dizvolta usor. Detergentii de tip pudra curata foarte bine hainele, in special pe cele albe, iar pretul acestora este mai mic.
Detergentii de rufe sub forma de capsula ofera rezultate eficiente si nu necesita utilizarea altor articole de curatare.
Produsele Sano pentru mentenanta si curatenia bucatariei sunt potrivite atat pentru piesele de mobilier, pentru vase, cat si pentru petele vechi de grasime ale aragazului.
O solutie pentru curatarea calcarului pentru instalatiile sanitare de baie si bucatarie poate fi potrivita si pentru faianta din aceste doua incaperi datorita formulei puternice si versatile.
In plus, produsele Sano nu doar ajuta la curatarea camerelor, ci impiedica aparitia insectelor prin solutiile special concepute sub forma de pastile sau spray care actioneaza pentru combaterea daunatorilor.
Sano pune la dispozitie si accesorii pentru curatenia casei precum: lavete, manusi, bureti sau saci de vidat si depozitare, cat si saci menajeri pentru cosurile de gunoi.
Incearca produsele de calitate Sano si alege articolele potrivite pentru o locuinta curata si primitoare in orice moment al zilei!

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:

Blvd. Biruintei nr. 362

Pantelimon / Ilfov

5-15% surfactanti anionici, <5% surfactanti neionici, parfum.