De azi

De Azi Supa crema cu mazare

390 g
12,29 lei 31,51 lei/kg

Livrare în 2 ore

400+ favoritele clientului

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Prefera Foods este unul dintre cei mai mari jucători pe piaţa conservelor din România, care și-a propus să revoluționeze piața prin dezvoltarea de produse și soluții sustenabile pentru generațiile viitoare.
Inovația și perfecționarea gustului stau la baza misiunii noastre de a dezvolta un portofoliu versatil de produse, care variază de la rețete tradiționale, la soluții sustenabile, pe bază de plante. Omnivor, carnivor, flexitarian, vegetarian sau vegan, fiecare stil alimentar este diferit și personal, de aceea suntem aici pentru a îl susține cu produse sănătoase, oneste și gustoase, făcute cu dragoste pentru mâncare și recunoștință pentru mediul înconjurător. Fiecare dintre mărcile noastre reflectă angajamentul nostru de a produce alimente mai bune, din ingrediente mai bune, având mereu în vedere și impactul asupra mediului înconjurător. Produsele din portofoliul Prefera Foods sunt o garanție a sustenabilității alimentare, indiferent că sunt pe bază de proteine vegetale sau animale.

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 56 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 10 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

Apa, mazare 30%, morcovi, cartofi, ceapa, ulei vegetal de floarea-soarelui, marar, sare iodata, piper negru macinat, menta.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică190 kJ/46 kCal
Grăsimi2.6 g
inclusiv acizi grași saturați0.3 g
Glucide4.8 g
din care zaharuri0.5 g
Proteine2.3 g
Sare0.5 g
Fibre3.2 g

Alergeni

Poate conține urme de:
Cereale care contin gluten
Oua
Soia
Lapte
Telina
Mustar
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.