Velay

Velay ECO Infuzie viata dulce

36 g
ECO
29,99 lei 833,06 lei/kg

Livrare în 2 ore

Preț pentru Premium: 25,49 lei
Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Infuzia bio viata dulce (busuioc, lemn dulce, portocale, condimente) Pages 20x1.8g este un produs de calitate superioara provenit din agricultura ecologica certificata. Acest amestec subtil combina lemnul dulce, frunzele de busuioc si portocala cu o selectie de plante aromatice, usor picante. Lemnul dulce este o radacina recoltata din cele mai vechi timpuri iar frunzele de busuioc are proprietati medicinale, continand un ulei esential bogat in chavicol si linalol. Coaja de portocala este placuta la gust si ofera o aroma dulce si acidulata, astfel ca se potriveste perfect cu radacina de ghimbir, cuisoarele, scortisoara, piperul negru si cardamonul, care au o aroma usor picanta. Totodata, contine 8% ulei esential de portocal.
Busuiocul are o actiune calmanta asupra organismului, astfel ca un consum de 3 pliculete de ceai pe zi iti va permite sa te bucuri pe deplin de beneficiile sale.

Instructiuni de folosinta

Timp de infuzare: 3 pana la 5 minute
Temperatura de infuzare: 90°C

Despre producator

Fondata in 1859, compania Pages detinatoare a brandului Velay, este situata in orasul Le Puy-en-Velay din inima regiunii Auvergne din Franta, un teritoriu exceptional prin asezarea geografica si climatul care au generat o flora montana remarcabila. Incepand cu evul mediu, plantele au fost folosite de personalul medical ca si remedii pentru sanatate dar si pentru a oferi o stare de bine. In acest fel a renascut in renumitul oras de pelerinaj Le Puy-en-Velay o traditie veche de peste o mie de ani pentru productia de infuzii din plante. Ulterior, o multime de plante medicinale s-au dezvoltat pe aceste meleaguri si mostenitor al acestei practici ancestrale, brandul Pages devine cea mai veche marca de ceaiuri din Franta. In zilele de azi, produsele Pages sunt intotdeauna realizate cu aceeasi pasiune si aceleasi valori de autenticitate si naturalete.

Conditii de depozitare

Se pastreaza la temperatura camerei, intr-un loc uscat si ferit de razele soarelui.

Adresa producatorului

Route des Estreys, 43000 Puy-en-Velay

0

Busuioc 50%, radacina de lemn dulce 15%, coji de portocale 14%, ulei de portocale uscat 8%, ghimbir 5%, scortisoara 5%, piper negru 1%, cuisoare 1%, cardamom 1%. (Ingrediente din agricultura ecologica)