Velay

Velay ECO Infuzie digestie

36 g
ECO
31,99 lei 888,61 lei/kg

Livrare în 2 ore

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Infuzia bio digestie (menta, fenicul, lime) Pages 20x1.8g este un produs de calitate superioara provenit din agricultura ecologica certificata.
Menta dulce este amestecata cu fenicul pentru a-ti oferi o mixtura de plante originale, aceasta infuzie dezvaluind un gust delicat, proaspat si acidulat datorita cojilor de lamaie pe care le contine. Este o bautura ideala si un ajutor de nadejde la sfarsitul meselor datorita confortului digestiv pe care il ofera. Totodata, contine 8% ulei esential de lime organic. Menta este utilizata pentru a usura digestia, astfel ca un consum de 3 pliculete de ceai pe zi iti va permite sa te bucuri pe deplin de beneficiile sale.

Instructiuni de folosinta

Timp de infuzare: 3 pana la 5 minute
Temperatura de infuzare: 90°C

Despre producator

Fondata in 1859, compania Pages detinatoare a brandului Velay, este situata in orasul Le Puy-en-Velay din inima regiunii Auvergne din Franta, un teritoriu exceptional prin asezarea geografica si climatul care au generat o flora montana remarcabila.Incepand cu evul mediu, plantele au fost folosite de personalul medical ca si remedii pentru sanatate dar si pentru a oferi o stare de bine. In acest fel a renascut in renumitul oras de pelerinaj Le Puy-en-Velay o traditie veche de peste o mie de ani pentru productia de infuzii din plante. Ulterior, o multime de plante medicinale s-au dezvoltat pe aceste meleaguri si mostenitor al acestei practici ancestrale, brandul Pages devine cea mai veche marca de ceaiuri din Franta. In zilele de azi, produsele Pages sunt intotdeauna realizate cu aceeasi pasiune si aceleasi valori de autenticitate si naturalete.

Conditii de depozitare

Se pastreaza la temperatura camerei, intr-un loc uscat si ferit de razele soarelui.

Adresa producatorului

Route des Estreys, 43000 Puy-en-Velay

0

Menta verde 45%, fenicul 25%, verbena 20%, ulei natural de lamaie verde uscat 8%, coji de lamaie verde 2%. (Ingrediente din agricultura ecologica)