Harvester

Harvester Cidru mere si coacaze negre

330 ml
18+
 7,39 lei 22,39 lei/l
18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.

Cidru de mere cu coacaze negre, natural din 100% suc de mere si suc de coacaze negre, fermentat lent, maturat, 5,5% vol. alc.

Cidru Harvester este un cidru artizanal obtinut prin folosirea metodei de fermentare englezesti ce presupune fermentarea sucului de mere in totalitate (pana la epuizarea zaharului natural din suc). Cealalta metoda ar fi metoda frantuzeasca, unde are loc stoparea fermentatiei pe parcursul ei, si imbutelierea rapida a cidrului. Fiecare metoda are avantajele si dezavantajele ei, Harvester se obtine prin fermentarea totala a sucului de mere sau de pere, fara adaugare de zahar inainte sau dupa fermentare. Alcoolul se obtine doar din fermentarea sucului 100%.
Dupa fermentare, cidrul este tras de pe drojdii si transvazat pentru invechire. Invechirea dureaza minim 3 luni de zile, in general cidrul nostru are intre 3 si 5 luni invechire. Acest procedeu permite scoaterea unor arome mult mai interesante si limpezirea in mod natural fara adaosul de produse de limpezire.
Ultima etapa este imbutelierea unde sa adauga putin suc nefermentat pentru un gust echilibrat si placut.

Despre producator

Transylvania Brew a fost infiintata in 2015 si astazi detine singura linie de productie de cidru artizanal din Romania.

Elementele prin care se diferentiaza pe piata din Romania sunt: produs artizanal, 100% natural, fermentare lenta, maturat minim 90 de zile, fara coloranti si zahar adaugat.

Conditii de depozitare

A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de actiunea directa a razelor de soare.

Adresa producatorului

Zimbor nr. 253, Salaj

0