Tchibo

Tchibo Espresso Milano Style Cafea boabe

500 g
 43,99 lei 87,98 lei/kg
Țara: Germania,

O cafea cu un caracter usor fructat, specific unui espresso din Nordul Italiei, elegant, cu o crema fina, catifelata
Este o compozitie din cele mai bune boabe 100% Arabica, respectand idealul italian, rafinata de procesul lent de prajire specific Tchibo. 
Intensitate 4/6 (6 fiind gradul maxim de intensitate)
Certificare Fairtrade

Instructiuni de folosire

Modalitati de preparare recomandate: Espressor automat, espressor semi-automat

Despre producator

Fiind una dintre cele mai mari companii germane de bunuri de larg consum si de desfacere, ce isi desfasoara activitatea la nivel international, Tchibo isi asuma responsabilitatea fata de oameni si mediu.
Compania ofera cafea de cea mai buna calitate de mai bine de 70 de ani. Tchibo se angajeaza sa protejeze mediul inconjurator si sa imbunatateasca conditiile de trai ale cultivatorilor de cafea.

Pentru a continua sa le ofere clientilor cafea de inalta calitate si in viitor, Tchibo se axeaza mai mult pe aroma si gust. Totodata, se doreste protejarea mediului si imbunatatirea conditiilor de trai ale cultivatorilor si familiilor acestora. Pentru atingerea obiectivelor, Tchibo lucreaza impreuna cu organizatii de standardizare recunoscute la nivel international. In momentul de fata acestea includ Rainforest Alliance, Fairtrade, UTZ Certified precum si organizatii care activeaza in domeniul etichetelor organice conform legislatiei UE (Bio – Siegel) pentru a organiza fermierii de cafea si pentru a creste gradul de constientizare cu privire la cultivarea sustenabila a cafelei in viitor.

Conditii de depozitare

Se pastreaza la temperatura camerei, intr-un loc uscat si ferit de razele soarelui.

Adresa producatorului

Tchibo GmbH, Überseering 18
22297 Hamburg, Germania

0