Lurpak

Lurpak caserola lighter nesarat

200 g
18,99 lei 94,95 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Danemarca,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Cel mai tanar membru al familiei Lurpak, pastreaza gustul pur si natural al Lurpak, fiind în acelasi timp o varianta mai usoara, datorita continutului redus de grasime. Si bineinteles, este tartinabil imediat ce este scos din frigider.

Gustul inconfundabil Lurpak®, acum si intr-o forma mai usoara. Lurpak® Spreadable Lighter Nesarat are doar 60% grasime (versus 80% intr-un unt obisnuit). Incearca-l sotand rapid niste morcovi si adauga putin tarhon. Un deliciu!

Despre producator

Lurpak®, numele pe care cu totii il cunoastem si il iubim, a inlocuit denumirea de „Unt danez Lurmark” in 1957. De cand Danemarca a inceput sa invite alte tari sa deguste untul sau local, a ramas un ingredient de referinta in bucatariile din intreaga lume.

De la produsele prajite si cele coapte si pana la fripturi si folosirea sa in varianta tartinabila, Lurpak® se comercializeaza in prezent in peste 95 de tari si este sustinut de numarul din ce in ce mai mare de admiratori locali care merita cel mai bun unt premium si nimic mai putin.

Cand vine vorba despre crearea gustului subtil al untului Lurpak®, combinam metodele traditionale cu tehnologia de ultima generatie.

Lurpak® este un unt obtinut din lapte, de culoare galben-pal. Procesul incepe cu aprox. 20 de kg de lapte integral din care se obtine 1 kg de unt. Partea cea mai valoroasa si aromata a laptelui – smantana – este colectata cu mare atentie inainte de a fi utilizata in procesul de fabricatie a untului. Sunt adaugate apoi culturile lactice, care confera o nota usor aromatica si de prospetime cu cremozitatea inegalabila ce creeaza gustul unic al Lurpak®. Acesta este procesul de obtinere a untului. Nu mai trebuie adaugat nimic, cu exceptia unei mici cantitati de sare pentru sortimentele noastre de unt putin sarat.

Gustul inconfundabil de proaspat si usor aromat al untului Lurpak®. Perfect pentru gatit, copt, in varianta tartinabila si orice doriti sa preparati in bucatarie.

Conditii de depozitare

A se depozita in spatii frigorifice la temperaturi cuprinse intre 2°C-5°C.

Adresa producatorului

Str. Targului nr. 6, 505100 Codlea, jud. Brașov

Unt,(39.6%) apa, ulei de rapita (24%), culturi lactice.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică2121 kJ/516 kCal
Grăsimi57 g
inclusiv acizi grași saturați22 g
Glucide g
din care zaharuri g
Proteine g
Sare g
Fibre g

Alergeni

Lapte
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.