Milde

Milde Strong&Soft Cool Blue Hartie igienica 3 straturi, 24 role

496,8 m
77,99 lei 0,16 lei/m

Livrare în 2 ore

90+ favoritele clientului

Țara: Bulgaria,
Știai că?
Descoperă o selecție de peste 14.000 de produse

Cea mai mare selecție de produse de tip supermarket,de la producători locali, artizani, farmacie și multe altele.

Bucura-te de sentimentul de prospetime si de curatenie pe care pachetul albastru de Milde il va lasa in casa ta. Hartie alba igienica cu model albastru deschis. Un parfum cu note inalte revigorante si cu o baza extrem de nobila si de durata. In pachetul albastru de Milde vei auzi sunetul valurilor, in timp ce parfumul sau iti va aminti de bucuria zilelor insorite. Te vei cufunda in senzatia de delicatete asemanatoare atingerii spumei marii.  
A se pastra la loc uscat si aerisit.

Despre producator:

Ficosota este o mare intreprindere bulgara care are sase fabrici in Bulgaria pentru productia de produse de igiena si sanitare, detergenti si alimente, si birouri in Bulgaria, Romania, Ucraina si SUA. De la inceputul pandemiei, compania a introdus masuri de siguranta care nu au mai fost slabite de atunci. Procesul de planificare a fost complet schimbat – de la planificarea anuala la planificarea trimestriala. Proiectele si costurile de publicitate pentru 2020 au fost replanificate.

Un accent special a fost pus pe vanzarile online. Cererea pentru unele categorii de produse a crescut considerabil prin canalele online. Compania a investit in dezvoltarea relatiilor cu noi parteneri de vanzari electronice si si-a extins personalul care se ocupa de acestia.

Un nou portofoliu de dezinfectanti pentru uz personal si casnic a fost dezvoltat in doua dintre cele mai cunoscute marci ale companiei de pe piata bulgara.

Instructiuni de depozitoare:
Ambiental

Adresa producator:
Strada Mihai Eminescu 144-146, Bucuresti