Savex

Savex Fresh Detergent lichid 2in1 40 spalari

2,2 l
Cea mai bună achiziție
55,99 lei 25,45 lei/l

Livrare în 2 ore

80+ favoritele clientului

Țara: Bulgaria,
Știai că?
De la fermă la masă în 6 ore!

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Savex 2 in 1 Fresh ofera rezultate remarcabile in indepartarea petelor si un parfum de lunga durata. Cu ajutorul lui Savex puteti obtine fara efort rufe perfect curate si incredibil de proaspete. Functioneaza la orice temperatura a apei si cu orice tip de masina de spalat rufe.

Despre producator:

Ficosota este o mare intreprindere bulgara care are sase fabrici in Bulgaria pentru productia de produse de igiena si sanitare, detergenti si alimente, si birouri in Bulgaria, Romania, Ucraina si SUA. De la inceputul pandemiei, compania a introdus masuri de siguranta care nu au mai fost slabite de atunci. Procesul de planificare a fost complet schimbat – de la planificarea anuala la planificarea trimestriala. Proiectele si costurile de publicitate pentru 2020 au fost replanificate.

Un accent special a fost pus pe vanzarile online. Cererea pentru unele categorii de produse a crescut considerabil prin canalele online. Compania a investit in dezvoltarea relatiilor cu noi parteneri de vanzari electronice si si-a extins personalul care se ocupa de acestia.

Un nou portofoliu de dezinfectanti pentru uz personal si casnic a fost dezvoltat in doua dintre cele mai cunoscute marci ale companiei de pe piata bulgara.

Instructiuni de depozitoare:
Ambiental

Adresa producator:
Strada Mihai Eminescu 144-146, Bucuresti

5-15% tenside anionice, tenside neionice; < 5% tenside cationice, sapun, fosfonati, policarboxilati; Suplimentar: enzime, inalbitori optici, Metilhlorizotiazolinon, Metilizotiazolinon, parfum /Citronellol, Geraniol, Butylphenyl Methylpropional/.