Semana

Semana Elixir Fresh Balsam rufe 68 spalari

1,7 l
24,79 lei 14,58 lei/l

Livrare în 2 ore

200+ favoritele clientului

Țara: Bulgaria,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Semana ELIXIR este bogata in capsule de parfum si in ingrediente speciale, care ingrijesc fibrele hainelor cu fiecare spalare. Va oferi hainelor tale un parfum mult mai intens si o ingrijire de lunga durata.

Despre producator:

Ficosota este o mare intreprindere bulgara care are sase fabrici in Bulgaria pentru productia de produse de igiena si sanitare, detergenti si alimente, si birouri in Bulgaria, Romania, Ucraina si SUA. De la inceputul pandemiei, compania a introdus masuri de siguranta care nu au mai fost slabite de atunci. Procesul de planificare a fost complet schimbat – de la planificarea anuala la planificarea trimestriala. Proiectele si costurile de publicitate pentru 2020 au fost replanificate.

Un accent special a fost pus pe vanzarile online. Cererea pentru unele categorii de produse a crescut considerabil prin canalele online. Compania a investit in dezvoltarea relatiilor cu noi parteneri de vanzari electronice si si-a extins personalul care se ocupa de acestia.

Un nou portofoliu de dezinfectanti pentru uz personal si casnic a fost dezvoltat in doua dintre cele mai cunoscute marci ale companiei de pe piata bulgara.

Instructiuni de depozitoare:
Ambiental

Adresa producator:
Strada Mihai Eminescu 144-146, Bucuresti

5 – 15 % surfactanti (STA) cationici, Contine de asemenea: parfum /Butilfenil metilpropional, Cumarina, D-Limonen, Hexyl cinnamal, Linalool/, Clorura de benzalconiu.