Barlog Legenda lui Matei Corvin Bere artizanala Lager

330 ml
18+
 6,99 lei 21,18 lei/l
18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Țara: România,

Din fericire pentru Matei Corvin, n-a fost contemporan cu berea noastra. Altfel, berea asta extrem de gustoasa, cu note mai degraba caramelizate, l-ar fi tinut mai mult in pub si mai putin pe campul de lupta. Uite-asa istoria ne multumeste, iar noi ii multumim lui Matei ca ne-a imprumutat numele.

Cum e?
La vaz este galben cupru, iar cand dai s-o savurezi esti invaluit de o mireasma de malt si malt caramel, precum si de hamei floral-picant aromat.

E usor dulce cu note de caramel si amareala florala (citrice).

Recomandare de servire

Temperatura recomandata de servire: 4 - 7 °C

Se potriveste la fix cu burgeri, tochitura de pui sau porc, cartofi la cuptor si Varza a la Cluj.

Despre producator

In a doua parte a sec. al XIX-lea, se construia la Cluj, la marginea orasului, fabrica de bere Ursus. Aceasta a devenit rapid un simbol puternic pentru comunitate si un lider al productiei de bere din Transilvania.

Povestea fabricii de bere se desfasoara, cu bune si rele, in urmatorul secol, pana în 2011, cand isi inceteaza activitatea de productie.

In 2019 incepe povestea Barlog. In acelasi loc plin de traditie, pe care s-a aflat inainte fabrica Ursus.

Conditii de depozitare

Temperaturi cuprinse intre 4 °C si 30 °C

Valabilitate
Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 20 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”