Cooler

Cooler Cherry Bere fara alcool cu aroma de cirese 4 pack doza

2 l
19,79 lei 9,90 lei/l

Livrare în 2 ore

90+ favoritele clientului

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Mix delicios si racoritor din 40% bere fara alcool si 60% bautura racoritoare cu suc de cirese.
Ingrediente: 60% bautura racoritoare (apa, zahar, suc de lamaie din concentrat, suc de cirese din concentrat (0.2%)*, arome naturale, colorant: concentrat de morcovi, stabilizator: guma de acacia, conservant: sorbat de potasiu) si 40 % bere fara alcool (apa, malt din orz, hamei). *din produsul total.

Despre producator

Istoria Ursus Breweries in Romania incepe in 1996 cand compania South African Breweries a cumparat Vulturul Buzau. Un an mai tarziu, aceasta a achizitionat Pitber Pitesti si Ursus S.A Cluj-Napoca. In 2001, a cumparat  pachetul majoritar de actiuni din Bere Timisoreana S.A. Incepand cu 2002, Ursus S.A si Timisoreana S.A au fuzionat intr-o singura companie integrata, numita Compania de Bere Romania S.A. In 2005, noul nume al operatiunilor SABMiller in Romania devine Ursus Breweries.

Pe 31 martie 2017 Asahi Group Holdings Ltd. a finalizat achizitia fostelor operatiuni SABMiller din Europa Centrala si de Est, inclusiv a Ursus Breweries.

Sortimentul Cooler a fost creat pentru iubitorii berilor cu arome care doresc sa se relaxeze si sa se racoreasca cu o bautura cu concentratie mica de alcool, dar fara sa renunte la gustul bogat al berii Ursus.

Conditii de depozitare

Temperaturi cuprinse intre 4 °C  si 30 °C

apa, malt, hamei, arome naturale

Alergeni

Cereale care contin gluten
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.