Xenia

Xenia Masline verzi cu ardei

355 g
16,50 lei 46,48 lei/kg

Livrare în 2 ore

300+ favoritele clientului

Țara: Grecia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Maslinele sunt produse gustoase si sanatoase ale dietei mediteraneene, iar maslinele verzi Xenia sunt culese manual, cu grija, una cate una, si selectate cu atentie pentru procesare si ambalare. 

Se aleg doar cele mai bune masline verzi fara samburi si apoi sunt umplute cu ardei pentru varietate si o aroma de neuitat.

Maslinele verzi umplute cu ardei sunt ideale pentru a fi consumate ca atare sau a intregi unele preparate. De asemenea, recomandam si maslinele verzi umplute cu migdale.

Conditii de depozitare

A se pastra intr-un loc racoros, uscat si ferit de lumina.

Despre producator

Οlympia – Xenia ofera calitate cu materii prime din cele mai fertile zone ale Greciei.

Compania Οlympia – Xenia a fost infiintata in 1970, de catre G.P. Vassilopoulos. Ideea acestei afaceri a venit din faptul ca economia greaca se bazeaza pe agricultura, cresterea animalelor si transport maritim.

Viziunea fondatorului a fost sa prezinte produse grecesti intr-un ambalaj diferit, mai sofisticat, pe piata mondiala. In acelasi timp, dorinta sa personala era sa creeze locuri de munca in comunitatea locala Ilia. Fabrica a fost infiintata in Ilia in anul 1990 si ramane una dintre cele mai moderne din Grecia, avand o capacitate mare de productie.

Maslinele Xenia sunt premiat de iTQi, o companie dedicata certificarii celui mai inalt gust al produselor din intreaga lume.

Producator

Olympia-Xenia
Chiou 2 , 14568 Krioneri
Atena
Grecia

Masline verzi (51%), apa, ardei rosu (7%), sare, regulator de aciditate: acid lactic, antioxidanti: acid citric, acid ascorbic.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică595 kJ/144 kCal
Grăsimi14 g
inclusiv acizi grași saturați2.5 g
Glucide1.2 g
din care zaharuri0.5 g
Proteine1.2 g
Sare4 g
Fibre2.5 g