Edenia

Edenia Pui d'Auvergne (congelat)

1,5 kg
Stoc epuizat. Data preconizată a livrării: Marți.
Trimite-mi un e-mail când reapare în stoc
Afișează produse similare din categorie »
Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Poulet jaune Fermier d’Auvergne Edenia este un pui din Franta, crescut in regiunea Auvergne, de o caliate superioara care este atestata prin certificarea Label Rouge. Puii din Auvergne sunt o alegere sanatoasa, ei fiind crescuti traditional, liber, in zone cu iarba si copaci. Sunt pui care cresc lent, in minimum 81 de zile si au o alimentatie 100% vegetala. Nu li se administreaza tratament cu antibiotice. Datorita mediului si felului in care sunt crescuti, carnea lor este ferma, saraca in grasimi si cu un gust inconfundabil de pui de tara. Este cel mai apreciat pui de catre comunitatea mamicilor din Romania, privind beneficiile pe care le detine.

Certificare Label Rouge. Este semnul oficial al calitatii superioare, semn care atesta ca acesti pui cresc 81 de zile in mijlocul naturii, liber si traditional si au o alimentatie 100% vegetala cu vitamine si minerale, din care 75% sunt cereale.

Fara antibiotic. Puii Edenia sunt crescuti liber, traditional, in zone cu iarba si copaci si sunt hraniti cu cereale. Au carnea ferma, saraca in grasimi si un gust de pui de tara. Nu li se administreaza tratament preventiv sau curativ cu antibiotice, acestea fiind suplinite de plante si uleiuri esentiale.

Indicatie Geografica Protejata. Puii de ferma din Auvergne poarta numele zonei de origine din care provin iar acest lucru este certificat de IGP (Indicatie Geografica Protejata), eticheta care iti ofera garantia autenticitatii puilor.

Calitate si trasabilitate controlate. Fermierii din Auvergne sunt monitorizati sistematic si riguros de catre CERTIPAQ. Acesta este un organism de certificare independent, impartial si competent care stabileste daca sunt indeplinite atat conditiile de crestere si alimentatie, cat si trasabilitatea.

Regiunea Auvergne. In Franta, delimitate de doua ape, se intind pajistile muntoase ale regiunii Auvergne, unde sunt crescuti traditional puii de ferma Edenia, certificati Label Rouge. Aici, ei isi petrec intreaga zi in aer liber. Pasarile din Auvergne sunt recunoscute pentru calitatea superioara si gustul bun, ca rezultat direct al mediului in care sunt crescute.

Mod de preparare

Se decongeleaza in frigider inainte de a fi pregatit.

In tigaie:

Intr-o tigaie incinsa, pune puiul decongelat, portionat si asezonat dupa gust. Lasa-l pe foc timp de 35-45 de minute, sau pana cand carnea este gatita, intorcandu-l pe ambele parti. Continua apoi instructiunile din reteta aleasa.

In oala:

Intr-o oala cu apa clocotita, adauga puiul decongelat in prealabil si portionat . Lasa-l la fiert timp de 45 de minute sau pana cand carnea este gatita. Apoi continua reteta de ciorba sau supa pe care vrei sa o prepari.

In cuptor:

Pune puiul decongelat in prealabil, intr-un vas termorezistent. Stropeste-l cu ulei si asezoneaza-l in functie de reteta. Introduceti vasul in cuptorul preincalzit la 180-190 de grade, timp de 60 de minute sau pana cand carnea este gatita.


Despre producator

Macromex a reusit sa aduca in Romania, sub umbrela brandului propriu Edenia, un pui premium, avand calitate certificata si contribuind astfel la asigurarea unei alimentatii sanatoase si echilibrate.

Conditii de depozitare

-18 °C pana la data inscrisa pe ambalaj

-12 °C timp de o luna

-6 °C timp de o saptamana

Adresa producatorului

Calea Dorobanti, nr. 32, Sector 1, Bucuresti

Carcasa de pui eviscerat, fara cap, gat si picioare. Pui crescut in zona protejata. Clasa A.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică653 kJ/156 kCal
Grăsimi8 g
inclusiv acizi grași saturați2.2 g
Glucide0 g
din care zaharuri0 g
Proteine21 g
Sare0.1 g
Fibre0 g