Feel Eco

Feel Eco Detergent pentru geamuri si sticla

450 ml
ECO
25,49 lei 56,64 lei/l

Livrare în 2 ore

20+ favoritele clientului

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Satisfacție garantată 100%

Dacă ceva nu este pe placul tău, îți vom rambursa banii, fără întrebări

Datorita acestui detergent, vei avea ferestre si geamuri fara pete; grasimea si picaturile de apa vor disparea. Nu dauneaza nici animalelor, asa ca proprietarii de terarii de sticla le vor indragi.
Dezvoltat pe baza de alcool, cu ​​adaos de ingrediente de otet si de zahar
Previne aburirea ferestrelor si a geamurilor
Curata usor si degreseaza suprafata
Nu lasa pete, se evapora rapid
Poate fi folosit si pe terariile din sticla, nu dauneaza animalelor
Instructiuni de utilizare:
Pulverizeaza direct, curata suprafata cu o laveta curata si apoi usuca si lustruieste cu o laveta uscata sau cu un prosop de hartie. Cand aplici pe suprafete din plastic, lacuite sau mici, aplica produsul pe o laveta, nu direct pe suprafata de curatat.
Produsul nu este destinat curatarii ecranelor LCD, ecranelor cu plasma sau suprafetelor lustruite.

Despre producator:
Fosfa a.s. a fost fondata in 1884. Acum Fosfa este cel mai mare procesator si, de asemenea, un exportator de succes de fosfor galben din Europa. Sub brandul Feel Eco, produce produse ecologice de ingrijire corporala si de uz casnic.
Exista o poveste personala puternica in spatele calitatii produselor Feel Eco. Proprietarul si fondatorul marcii si-a dorit sa gaseasca produse care sa fie extrem de eficiente, sa indeplineasca cele mai exigente cerinte de mediu si sanatate si sa fie accesibile. Fiica lui suferea de eczeme, iar produsele clasice de pe piata nu i se potriveau. Cand nu a putut gasi ceea ce cauta, a decis sa o faca. Nu doar pentru fiica lui, ci pentru toata lumea.
Produsele pentru copii si bebelusi sunt testate dermatologic, nu contin parfumuri, alergeni sau conservanti. Prin urmare, ele sunt potrivite pentru spalarea sugarilor, copiilor, persoanelor care sufera de alergii si persoanelor cu piele sensibila.
Instructiuni de depozitare:
A se pastra la loc racoros, uscat. Data productiei si de consum sunt indicate pe ambalaj.
Adresa producator:
Hraniční 268/120
691 41 Břeclav, Poštorná
Cehia

Baza retetei este alcoolul, suplimentat cu o componenta din ulei vegetal si zahar pentru curatarea blanda. impreuna cu alte ingrediente, in special otetul, reduce aburirea geamurilor si oglinzilor.
mai putin de 5%: Surfactanti neionici Substante pe baza de uleiuri si zaharuri vegetale (rapita, nuca de cocos si partial palmier si glucoza). Acestea asigura degresarea si indepartarea murdariei. Parfumuri Un amestec de uleiuri esentiale, extracte si ingrediente sintetice rare, care apar in natura, dar in cantitati insuficiente. Parfumurile determina parfumul produsului, aduc bucurie, calmeaza si incurajeaza. FENOXIETANOL.