• Doar acum! Promoție pentru clienții noi! 🚚

    Livrare gratuită la prima comandă! Nu rata!

    Afișează mai multe

Edenia Fasole galbena congelata

1 kg
 16,49 lei 16,49 lei/kg
Țara: Belgia,

Fasolea galbena, prin culoarea ei deosebita, se remarca foarte bine in orice preparat in care este folosita.

Textura frageda si aroma deosebita care caracterizeaza acest sortiment o face sa fie printre ingredientele favorite ale retetelor de pretutindeni.

Nu se decongeleaza inainte de gatire.

Legumele Edenia sunt curatate, sortate cu grija si congelate rapid la cateva ore de la recoltare, astfel reducandu-se considerabil pierderea vitaminelor si substantelor nutritive.

  • Gatit rapid
  • Fara pierderi
  • Disponibilitate tot anul

Instructiuni de preparare:

Oala:

Intr-o oala cu apa clocotita adauga fasolea galbena Edenia congelata si las-o la foc mediu timp de 6-8 minute dupa ce apa a dat in clocot din nou. 

Tigaie:

Intr-o tigaie incinsa adauga fasolea galbena Edenia congelata si amesteca in mod regulat, la foc mediu, timp de 5-7 minute.
Microunde:

Scoate din punga fasolea galbena Edenia congelata si pune-o intr-un vas termorezistent cu capac, adauga 2-3 linguri de apa, pune capacul si introdu vasul in cuptorul cu microunde la 850 W. Incalzeste timp de 3-4 minute, opreste cuptorul pentru a amesteca si incalzeste din nou inca 3-4 minute. Dupa ce ai scos vasul din cuptorul cu microunde, asteapta 1 minut inainte sa scoti capacul. Amesteca inainte sa servesti.

Conditii de depozitare:

- 18 °C pana la data inscrisa pe ambalaj
- 12 °C timp de o luna
- 6 °C timp de o saptamana