Mera

Mera Biscuiti caini mini rulouri pui/vita/peste

1 kg
25,99 lei 25,99 lei/kg

Livrare în 2 ore

50+ favoritele clientului

Țara: Germania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

BISCUITII MERA MINI RULOURI PUI, VITA SI PESTE 1kg reprezinta o hrana complementara pentru caini adulti, din ingrediente de buna calitate. MERA este o companie germana cu o istorie de aproape 70 de ani in productia de hrana pentru animalele de companie. Fabrica MERA foloseste tehnologie de ultima ora, si toate produsele MERA sunt rezoltatul cercetarii si inovatiei. MERA este, momentan, cel mai important producator european de biscuiti pentru caini. Biscuitii MERA sunt potriviti pentru cainii de orice talie sau varsta, si pentru orice nivel de activitate. Biscuitii folosesc ingrediente de calitate, sunt plini de vitamine si minerale, si nu contin conservanti si coloranti artificiali.

Despre producator:
Suntem pasionati de bunastarea pisicilor si a cainilor.
De aceea, ca si companie de familie aflata la a treia generatie, ne punem sufletul si inima in crearea unor concepte nutritionale de inalta calitate, care sunt complet adaptate nevoilor animalului dvs. de companie. Varietatea ingredientelor valoroase, cele mai inalte controale de calitate, precum si productia atenta a produselor noastre in Germania sunt adanc inradacinate in cultura noastra. Punem responsabilitatea, onestitatea si fiabilitatea in centrul a ceea ce facem. Atentia si grija atunci cand aveti de-a face unul cu celalalt este secretul din spatele oricarei prietenii de lunga durata. MERA este o companie independenta de familie din Rinul de Jos. Toate activitatile noastre sunt concepute pentru a asigura si consolida in continuare existenta continua a companiei noastre. Pentru azi si pentru generatiile viitoare.

Instructiuni de depozitare:
La temperatura camerei, departe de razele soarelui.

Adresa producator:
Industriestrasse 16 Kevelaer, 47623 Germania

Cereale, carne si derivate de origine animala, subproduse vegetale, uleiuri si grasimi, minerale, zahar, peste si derivate din peste. ANALIZA NUTRITIONALA: Proteina bruta 15,5%, Grasime bruta 8,0%, Fibra bruta 2,0%, Cenusa bruta 5,5%.