Mera

Mera Cat Kitten Hrana uscata pisici pui

400 g
27,09 lei 67,73 lei/kg

Livrare în 2 ore

Țara: Germania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

MERA KITTEN CU PUI 400g reprezinta o hrana uscata super premium fara cereale pentru pisici junioare, cu varsta cuprinsa intre 2 si 12 luni.

  •     nu contine cereale;
  •     nu contine zahar sau aditivi;
  •     86% proteina de origine animala;
  •     cu colostru si beta glucan pentru un sistem imunitar puternic.

Despre producator:
Suntem pasionati de bunastarea pisicilor si a cainilor.
De aceea, ca si companie de familie aflata la a treia generatie, ne punem sufletul si inima in crearea unor concepte nutritionale de inalta calitate, care sunt complet adaptate nevoilor animalului dvs. de companie. Varietatea ingredientelor valoroase, cele mai inalte controale de calitate, precum si productia atenta a produselor noastre in Germania sunt adanc inradacinate in cultura noastra. Punem responsabilitatea, onestitatea si fiabilitatea in centrul a ceea ce facem. Atentia si grija atunci cand aveti de-a face unul cu celalalt este secretul din spatele oricarei prietenii de lunga durata. MERA este o companie independenta de familie din Rinul de Jos. Toate activitatile noastre sunt concepute pentru a asigura si consolida in continuare existenta continua a companiei noastre. Pentru azi si pentru generatiile viitoare.

Instructiuni de depozitare:
La temperatura camerei, departe de razele soarelui.

Adresa producator:
Industriestrasse 16 Kevelaer, 47623 Germania

 

proteina de pui (deshidratata, inclusiv 20% din ferme membre ale initiativei de bunastare animala “Initiative Tierwohl” ), carne proaspata de pui (14%), fulgi de cartofi, mazare, grasime de pasare, ligno-celuloza, amidon din cartofi, hidrolizat din proteina de pasare, oua pudra, pulpa de sfecla deshidratata, seminte de in, ulei de somon, ulei de floarea soarelui, minerale, colostru (0.5%), inulina din cicoare, membrana celulara de la drojdii (0.2%, bogata in manan-oligozaharide si beta-glucani).