Alnavit

Alnavit ECO Suc de catina sticla

330 ml
ECO
19,99 lei 60,58 lei/l

Livrare în 2 ore

40+ favoritele clientului

Țara: Germania,
Știai că?
Satisfacție garantată 100%

Dacă ceva nu este pe placul tău, îți vom rambursa banii, fără întrebări

Sucul organic de catina vegan Alnavit este format din fructe de padure de catina 100%, care sunt presate usor in suc si pulpa de fructe. Caracteristic este sucul sau cremos, de culoarea portocalei, cu gust acru, fructat si cu miros puternic. Deoarece nu sunt utilizati aditivi care regleaza gustul sau consistenta, aroma si mirosul sucului pot varia. Este minunat pentru a fi savurat in bauturi mixte sau ca baza pentru smoothie-uri si deserturi cu fructe.

Despre producator

Alnatura dezvolta produse ecologice din 1984.

Peste 3.500 de angajati se asigura ca alimentele din fermele ecologice isi gasesc drumul catre tine. Viziunea „pentru oameni si pamant” este motivatia tuturor actiunilor companiei. Prin urmare, toate activitatile si proiectele Alnatura se raporteaza la compatibilitatea cu oamenii si planeta. Diversitatea in natura si agricultura sunt esentiale. Pe fondul schimbarilor climatice si al milioanelor de specii de animale si plante pe cale de disparitie, aceasta viziune este mai importanta ca niciodata pentru un ecosistem intact. Din acest motiv, este esential ca oamenii sa fie pusi in centrul gandurilor si actiunilor companiei, in locul intereselor pur economice.

Alnavit este parte a familiei Alnatura, care dezvolta de 20 de ani alimente ce sunt menite sa aduca o contributie pozitiva la bunastarea individuala - pentru oameni si pentru mediu. Cu o selectie din ce in ce mai mare de produse organice FREE FROM, Alnavit aduce multa armonie in viata de zi cu zi.

Conditii de depozitare

Se pastreaza la temperatura camerei.

Adresa producatorului

Alnatura GmbH, Mahatma-Gandhi-Straße 7, 64295 Darmstadt

 

 

Suc de catina, pulpa de catina*
* din agricultura ecologica

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică219 kJ/53 kCal
Grăsimi3.5 g
inclusiv acizi grași saturați0.5 g
Glucide3.3 g
din care zaharuri3 g
Proteine1 g
Sare0.01 g
Fibre1.5 g