Alnavit

Alnavit ECO Suc de fructe de soc sticla

330 ml
ECO
17,29 lei 52,39 lei/l

Livrare în 2 ore

20+ favoritele clientului

Țara: Germania,
Știai că?
De la fermă la masă în 6 ore!

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Sucul vegan de fructe de soc organic Alnavit este format din fructe de soc 100% care sunt procesate delicat. O caracteristica a sucului este culoarea sa intensa, inchisa, care este cauzata de polifenolii naturali (substante vegetale secundare). Contine doar dulceata naturala a fructelor de padure si nu contine aditivi. Sucul este ideal pentru bauturi mixte sau ca baza pentru deserturi cu fructe. In zilele reci, sucul de soc are un gust deosebit de bun fierbinte.

Despre producator

Alnatura dezvolta produse ecologice din 1984. Peste 3.500 de angajati se asigura ca alimentele din fermele ecologice isi gasesc drumul catre tine. Viziunea „pentru oameni si pamant” este motivatia tuturor actiunilor companiei. Prin urmare, toate activitatile si proiectele Alnatura se raporteaza la compatibilitatea cu oamenii si planeta. Diversitatea in natura si agricultura sunt esentiale. Pe fondul schimbarilor climatice si al milioanelor de specii de animale si plante pe cale de disparitie, aceasta viziune este mai importanta ca niciodata pentru un ecosistem intact. Din acest motiv, este esential ca oamenii sa fie pusi in centrul gandurilor si actiunilor companiei, in locul intereselor pur economice.

Alnavit este parte a familiei Alnatura, care dezvolta de 20 de ani alimente ce sunt menite sa aduca o contributie pozitiva la bunastarea individuala - pentru oameni si pentru mediu. Cu o selectie din ce in ce mai mare de produse organice FREE FROM, Alnavit aduce multa armonie in viata de zi cu zi.

Conditii de depozitare

Se pastreaza la temperatura camerei.

Adresa producatorului

Alnatura GmbH, Mahatma-Gandhi-Straße 7, 64295 Darmstadt

Suc de soc*100%
*din agricultura ecologica

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică146 kJ/34 kCal
Grăsimi0.5 g
inclusiv acizi grași saturați0.1 g
Glucide6.9 g
din care zaharuri6.4 g
Proteine1.6 g
Sare0.01 g
Fibre0.5 g