Alnavit

Alnavit ECO Suc de cirese acerola sticla

330 ml
ECO
15,49 lei 46,94 lei/l

Livrare în 2 ore

Țara: Germania,
Știai că?
Descoperă o selecție de peste 14.000 de produse

Cea mai mare selecție de produse de tip supermarket,de la producători locali, artizani, farmacie și multe altele.

Sucul organic de acerola vegan Alnavit consta 100% din cirese acerola. Contine doar dulceata naturala a cireselor si nu contine aditivi. Doar o lingura (13 ml) de suc nediluat acopera in mod natural necesarul zilnic de vitamina C. Contribuie astfel la functionarea normala a sistemului imunitar, protejand celulele de stres si reducand oboseala. Cu consistenta sa cremoasa si nota usor acidulata, sucul are cel mai bine gust diluat cu apa sau alte sucuri de fructe - si este deosebit de bun in iaurt.

Despre producator

Alnatura dezvolta produse ecologice din 1984. Peste 3.500 de angajati se asigura ca alimentele din fermele ecologice isi gasesc drumul catre tine. Viziunea „pentru oameni si pamant” este motivatia tuturor actiunilor companiei. Prin urmare, toate activitatile si proiectele Alnatura se raporteaza la compatibilitatea cu oamenii si planeta. Diversitatea in natura si agricultura sunt esentiale. Pe fondul schimbarilor climatice si al milioanelor de specii de animale si plante pe cale de disparitie, aceasta viziune este mai importanta ca niciodata pentru un ecosistem intact. Din acest motiv, este esential ca oamenii sa fie pusi in centrul gandurilor si actiunilor companiei, in locul intereselor pur economice.

Alnavit este parte a familiei Alnatura, care dezvolta de 20 de ani alimente ce sunt menite sa aduca o contributie pozitiva la bunastarea individuala - pentru oameni si pentru mediu. Cu o selectie din ce in ce mai mare de produse organice FREE FROM, Alnavit aduce multa armonie in viata de zi cu zi.

Conditii de depozitare

Se pastreaza la temperatura camerei.

Adresa producatorului

Alnatura GmbH, Mahatma-Gandhi-Straße 7, 64295 Darmstadt

 

 

Suc de cirese Acerola* 100 %
*din agricultura ecologica

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică107 kJ/25 kCal
Grăsimi0.5 g
inclusiv acizi grași saturați0.1 g
Glucide5.3 g
din care zaharuri9 g
Proteine0.5 g
Sare0.04 g
Fibre0.7 g