Yugo

Yugo Boomb Catinada Bautura racoritoare

250 ml
14,79 lei 59,16 lei/l

Livrare în 2 ore

40+ favoritele clientului

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Bautura racoritoare ecologica functionala obtinuta prin presarea la rece a fructelor de catina ecologica cu adaos de miere ecologica.
Yugo asigura portia de vitamine si energie pe tot parcursul zilei. Actioneaza ca un scut ce apara celulele organismului de tot ce este toxic și nociv. Este bogat in antioxidanti puternici ce ajuta la neutralizarea radicalilor liberi, a substantelor toxice preluate din mediu si previne aparitia celulelor canceroase.
Contribuie la o buna functionare a sistemului digestiv si a ficatului, eliminand toxinele.

Despre producator

Creator de gust. Gust epic de catina. Da! Meleagurile noastre sunt un taram infinit de bogatii ale naturii si oportunitati de creare. De aceea, Yugo este un business local, creat intr-un oras invaluit de frumusete si farmec: Piatra Neamt. Viziunea de a crea o bautura racortioare din produse 100% naturale si BIO, a prins contur odata cu dezvoltarea unei plantatii de catina pe o suprafata de 20 hectare, infiintata in anul 2014, avand la baza studii amanuntite cu privire la cultivarea fructelor de catina.
Livada a fost infiintata respectand principiile BIO si a primit certificatele din partea societatii BIOS SRL din Italia pentru respectarea normelor din domeniu. Prin tehnologia de procesare detinuta de companie s-a obtinut o bautura racoritoare care pastreaza un echilibru optim intre cativa factori importanti, care duc la pastrarea compusilor bioactivi ai catinei in CATINADA YUGO.



Conditii de depozitare

A se pastra in conditiile mediului ambiant, departe de razele soarelui, si de mirosuri straine in ambalajul original nedesfacut.

Adresa producatorului

Danesti, Comuna Girov, Judet Neamt

Apa, 20% suc de catinaecologic, 12% mierede albine ecologica. produs pasteurizat.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică219 kJ/52 kCal
Grăsimi0.7 g
inclusiv acizi grași saturați0.3 g
Glucide10.8 g
din care zaharuri10.7 g
Proteine0.5 g
Sare0.02 g
Fibre0.5 g