Hochland

Hochland Branza topita triunghiuri Mixtett Classico

140 g
7,19 lei 51,36 lei/kg

Livrare în 2 ore

200+ favoritele clientului

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Branza topita triunghiuri Mixtett Classico. Pachetul contine 8 portii cremoase in urmatoarea combinatie: 2 triunghiuri cu sunca, 2 triunghiuri cu ciuperci si 4 triunghiuri cu smantana.
Produs obtinut prin topire. Grasime raportata la substanta uscata: min. 40%. Grasime: 16%. 
Incercati si triunghiurile de branza topita Hochland cu sunca, smantana sau cascaval, precum si celelalte combinatii  delicioase si variate, pentru toate gusturile, din gama Mixtett.

Conditii de depozitare

A se depozita in spatii frigorifice la temperaturi cuprinse intre 2°C-8°C.

Sortimentul cu Smantana: lapte degresat reconstituit, branzeturi 33%, unt, lapte praf degresat, saruri de topire (E 452, E 450, E 331), smantana praf 0,1%, proteine din lapte, sare, corector de aciditate: acid citric.

Sortimentul cu Sunca: lapte degresat reconstituit, branzeturi 29%, unt, sunca 5% (carne de porc 80%, apa, amidon din cartofi, sare, arome, glucoza, suc deshidratat de sfecla rosie, suc concentrat din fructe de acerola, culturi starter), lapte praf degresat, saruri de topire (E 452, E 450, E 331), proteine din lapte, sare, corector de aciditate: acid citric, aroma, aroma de fum, sare afumata.

Sortimentul cu Ciuperci: lapte degresat reconstituit, branzeturi 31%, unt, lapte praf degresat, saruri de topire (E 452, E 450, E 331), ciuperci uscate 0,6%, proteine din lapte, sare, corector de aciditate: acid citric, aroma.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică869 kJ/209 kCal
Grăsimi16 g
inclusiv acizi grași saturați10.5 g
Glucide4.8 g
din care zaharuri4.8 g
Proteine11.5 g
Sare2.4 g
Fibre g

Alergeni

Lapte
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.