Ace

Ace Color Solutie pentru indepartarea petelor

2 l
30,49 lei 15,25 lei/l

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Ideal pentru rufele Colorate si Delicate. Datorita formulei sale speciale cu oxygen activ si fara clor, ACE Colors igienizeaza si elimina, de asemenea, petele dificile si mirosurile neplacute garantând, in acelasi timp, culori stralucitoare si dupa spalare. Ideal pentru rufele colorate si delicate.

In masina de spalat: Umple dopul dozator cu 100ml de ACE Colors si varsa produsul direct in masina de spalat, peste rufe, pentru a obtine o curatenie si igienizare adevarata. Pentru masini de spalat care spala mai mult de 7 kg de rufe, foloseste 150ml. Porneste ciclul de spalare imediat. In cazul unor pete sau mirosuri persistente, pre-trateaza cu ACE Colors, acoperind complet petele. Lasa-l sa actioneze nu mai mult de 10 minute si spala imediat. Daca ai indoieli cu privire la rezistenta culorilor, incearca pe o parte ascunsa a articolului. Nu pre-trata partile in metal sau petele de rugina.

Spalare manuala:Adauga 100ml (1 dop dozator) de ACE Colors la detergentul pe care il folosesti de obicei in 10l de apa. Adauga rufele si lasa-le la inmuiat nu mai mult de 1 ora. Apoi clateste cu apa din abundenta.

Despre producator:
Marcile noastre au incredere in milioane de camere de zi, bucatarii, spalatorii si bai si au fost transmise din generatie in generatie. Suntem oamenii din spatele marcilor in care aveti incredere si ne angajam sa imbunatatim viata oamenilor in moduri mici, dar semnificative, in fiecare zi.

Pe masura ce P&G creste, ramanem intemeiati pe scopul, valorile si principiile noastre si pe o intelegere adanc inradacinata intre noi si compania noastra ca suntem tot ce putem si facem tot posibilul - pentru oamenii care cumpara produsele noastre, unii pentru altii si pentru lumea din jurul nostru — va duce la succesul reciproc.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
Blvd. Dimitrie Pompeiu 9 - 9A
Building 2A, Sector 2,
Bucuresti

Aqua Hydrogen Peroxide Sodium C10-13 Alkyl Benzenesulfonate Sulfated Ethoxylated Hexamethylenediamine Quaternized Disodium etidronate C12-14 Pareth-7 PARFUM Hexyl Cinnamal Butylphenyl Methylpropional Benzyl Salicylate Colorant Sodium Hydroxide Dodecylbenzene Sulfonic Acid Dimethico