Ace

Ace Power Gel Detergent universal Floral

0,75 l
10,79 lei 14,39 lei/l

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Inalbitor si degresant gel pentru a-ti oferi o curatenie impecabila pentru petele persistente, ajungând in zonele cele mai greu de curatat ale casei si lasând un miros proaspat. Datorita formulei sale speciale cu parfum si a consistentei sale de gel, iti ofera o curatare profunda a suprafetelor din casa si a vasului WC. De asemenea, este ideal pentru igienizarea si eliminarea petelor persistente de pe rufele albe.

Suprafete mari:Pentru pardoseli si suprafete mari, se dilueaza 120 ml de ACE Ultra Power Gel in 5 L de apa, apoi se clateste suprafata. Pentru curatarea cârpelor si buretilor de vase, se adauga / se dilueaza 60 ml de ACE Ultra Power Gel in jumatate de galeata de apa.

In masina de spalat:Se toarna 100 ml de ACE Ultra Power Gel in 10 L de apa. Se lasa la inmuiat rufele albe timp de 10 minute si se clatesc. Se continua spalarea cu detergent ca de obicei.

WC:Aplicati produsul pe intreaga suprafata a toaletei incepând de la marginea interioara. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, se lasa sa actioneze 5 minute.

Despre producator:
Marcile noastre au incredere in milioane de camere de zi, bucatarii, spalatorii si bai si au fost transmise din generatie in generatie. Suntem oamenii din spatele marcilor in care aveti incredere si ne angajam sa imbunatatim viata oamenilor in moduri mici, dar semnificative, in fiecare zi.

Pe masura ce P&G creste, ramanem intemeiati pe scopul, valorile si principiile noastre si pe o intelegere adanc inradacinata intre noi si compania noastra ca suntem tot ce putem si facem tot posibilul - pentru oamenii care cumpara produsele noastre, unii pentru altii si pentru lumea din jurul nostru — va duce la succesul reciproc.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
Blvd. Dimitrie Pompeiu 9 - 9A
Building 2A, Sector 2,
Bucuresti

Aqua Sodium Hypochlorite Lauramine Oxide Sodium Hydroxide Sodium nonyl sulphate Fatty acids, C12-18, sodium salts PARFUM Sodium Silicate Disodium Trihydrogen Orthoperiodate