ECO Ardei Iute

100 g
ECO
Epuizat. Disponibil : Ma
Trimite-mi un e-mail când reapare în stoc
Afișează produse similare din categorie »
Categorie:
Țara: Grecia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Are o traditie lunga de consum in India, Africa si Mexic. Aceste legume sunt preferate in primul rand pentru efectul de stimulare digestiva, iar cercetarile de astazi demonstreaza ca nu este nejustificat.Ardeiul este o sursa de minerale importante precum potasiu, fosfor si calciu, precum si beta-caroten si bioflavonoide, care neutralizeaza radicalii liberi pentru a oferi o anumita protectie impotriva cancerului.
Continutul sau ridicat de provitamine protejeaza tesutul epitelial (piele si membranele mucoase), promoveaza vindecarea ranilor, previne bolile de piele si intareste vederea.

Utilizare:
Fructul de obicei rosu caramiziu este macinat, iar pulberea in sine este folosita pentru a asezona legume, sosuri, preparate din peste, carne prajita, rondele de orez, boluri cu branza si oua, muraturi, dar este in mare parte amestecata cu alte condimente, este recomandat si pentru sosuri, salate, carne de porc, vita si oaie, preparate cu oua si branza, precum si carne la gratar.
Ideal de folosit alaturi de ciorbe pentru a adauga un plus de savoare.

Depozitare:
A se pastra la loc racoros si uscat la 10-12°C.