Bolsius

Bolsius True Odorizant difuzor cu betisoare - Mango

1 buc
41,99 lei 41,99 lei/buc

Livrare în 2 ore

Țara: Polonia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Difuzoarele Bolsius fac ca parfumul tau preferat sa se simta constant acasa.
Parfumul oferit difera in functie de aroma selectata (mango, lemn de oud si lavanda). Acest miros  persista aproximativ 6 saptamani.

Candelele Bispol sunt ideale pentru utilizarea atat in interior cat si in exterior, pentru cinstirea memoriei celor dragi, pentru cei care doresc sa aprinda o candela pe mormant sau in biserica pentru pomenirea lor. Prin inovatie si calitate, Bispol este brandul care pastreaza si dezvolta in acelasi timp arta luminii. Acestea sunt proiectate cu un capac metalic pentru a proteja flacara de elementele exterioare.

Despre producator:

Cine suntem?
O companie tanara si in acelasi timp puternica, condusa de o echipa motivata in a se depasi pe sine prin deschidere, flexibilitate, profesionalism.

Cu ce ne ocupam?
Light Candel Art a luat fiinta inca de la inceput ca o companie importatoare de lumanari si candele din parafina, ajungand in prezent unul din liderii acestui domeniu.

De ce noi?
Pentru ca noi ne vom stradui sa va asiguram intotdeauna preturile cele mai mici si, mai ales, pentru ca produsele noastre sunt un simbol al calitatii. Deschiderea, flexibilitatea, dar si profesionalismul cu care intampinam orice client, va face colaborarea cu noi placuta si in acelasi timp profitabila. Drept urmare, va invitam sa ne cunoasteti produsele, prin vizitarea site-ului, si va asteptam sa ne contactati pentru a incepe o colaborare cat mai fructuoasa.

Instructiuni de depozitare:
A se pastra, de preferinta, la loc racoros, ferit de inghet si soare.

Adresa producator:
Str. Halelor nr. 35, Loc. Branesti, Com. Branesti, Jud. Ilfov