Rituals

Rituals Life is a Journey Sakura Rezerva odorizant masina

6 g
82,69 lei 13.781,67 lei/kg

Livrare în 2 ore

40+ favoritele clientului

Țara: Olanda,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Rezerva de parfum de masina, cu parfum dulce de floare de cires si de lapte de orez.Parfumul perfect este important pentru Rituals. De aceea, lucreaza doar cu cei mai buni producatori de parfumuri din lume pentru a-si crea mirosurile unice, exclusive si delicate. Ei nu testeaza niciodata niciunul dintre produsele sau ingredientele lor pe animale si nici nu solicita tertilor sa faca acest lucru pentru ei.Toate produsele Rituals sunt testate de dermatologi de top.Pachetul contine doua rezerve cu parfum (2x3 g).Durata unui cartus este de 6-8 saptamani.

Instructiuni de utilizare:
Depozitati intr-un loc uscat, la temperatura camerei si protejati impotriva luminii solare directe. Odata deschis, utilizati in termen de 12 luni.
1) indepartati folia cu grija, fara a deteriora membrana 2) Cuplati clipul pe suport in pozitia preferata 3) Cuplati parfumul pe unitatea de ventilatie a masinii dumneavoastra. 4) Reglati setarea ventilatorului pentru a regla intensitatea parfumului

Atentionari speciale :
Provoaca iritarea pielii. Provoaca iritarea grava a ochilor. Poate provoca o reactie alergica a pielii. Daunator pentru viata acvatica, cu efecte de lunga durata. Atunci cand aveti nevoie de ajutor medical, aveti la indemana ambalajul sau eticheta produsului. A nu se lasa la indemana copiilor. In caz de contact cu pielea:Spalati cu foarte multa apa si folositi sapun.In caz de contact cu ochii: Clatiti cu atentie cu apa, timp de cateva minute. Daca purtati lentile de contact, incercati sa le indepartati si clatiti in continuare cu apa. Eliminati deseurile folosite la un punct de colectare a deseurilor periculoase.

Despre producator:
Fondat de Raymond Cloosterman in 2000, Rituals a fost primul brand din lume care a introdus o combinatie de cosmetice de lux pentru casa si corp. Aceasta este o companie olandeza care dezvolta produse de inalta calitate pentru a imbogati corpul si sufletul. Rituals este un brand ideal pentru un cadou reusit cat si pentru momentele de rasfat.
Parfumul perfect este important pentru Rituals. De aceea, ei coopereaza doar cu cei mai buni creatori de parfumuri din lume atunci cand isi creeaza parfumuri unice, exclusive si delicate. Ei nu testeaza niciodata niciunul dintre produsele sau ingredientele lor pe animale sau solicita tertilor sa efectueze astfel de teste pentru ei. In plus, toate produsele Rituals sunt testate de dermatologi de top.

Instructiuni de depozitare:
Depozitati intr-un loc uscat, la temperatura camerei si protejati impotriva luminii solare directe. Odata deschis, utilizati in termen de 12 luni.

Adresa producatorului:
Rituals Cosmetics Enterprise 
B.V. Keizersgracht 683 Amsterdam
1017 Olanda

 

(E)-1-(2,6,6-Trimethyl-2-Cyclohexen-1-Yl)-2-Buten-1-One, Pentamethylheptenone, 2,4-Dimethyl-3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Cyclamen Aldehyde, Benzyl Salicylate, Carvone, Geraniol, Linalool, Nerol, Heliotropine, Undecylenal, Damascenone, Isoeugenol