Edenia

Edenia Burger de vita angus (congelat)

454 g
 34,79 lei 76,63 lei/kg
Țara: Irlanda,

Daca ai pofta de un burger delicios, incearca Burger din carne de vita Angus Edenia, fraged si aromat, gata in doar 10 minute. Carnea de vita Angus este recunoscuta ca fiind incredibil de suculenta si marmorata.

O cutie de Burger din carne de vita Angus Edenia contine 4 burgeri, iar prepararea lor este simpla si rapida: ii bagi in cuptor sau ii prajesti pe o tigaie grill.

Burgerii Edenia contin carne de vita Angus, recunoscuta pentru calitatea premium si gustul deosebit. Calitatea burgerilor Edenia este atestata prin Certificarile Angus Beef Ireland si Bord Bia Quality.

Instructiuni de preparare:

Tigaie:

Pune burgerii Edenia decongelati in prealabil intr-o tigaie cu ulei incins si prajeste-i la foc mediu timp de 7-8 minute. Intoarce-i ocazional astfel incat sa se rumeneasca pe ambele parti.

Tigaie grill:

Pune burgerii Edenia decongelati in prealabil intr-o tigaie grill si prajeste-i la foc mediu timp de 8-9 minute. Intoarce-i ocazional astfel incat sa se rumeneasca pe ambele parti.

Cuptor:

Pune burgerii Edenia decongelati in prealabil pe o tava cu hartie de copt si introdu tava in cuptorul preincalzit la 190 °C timp de 10 minute.

Conditii de depozitare:

- 18°C pana la data inscrisa pe ambalaj
- 12°C timp de 1 luna
- 6°C timp de o saptamana

A nu se recongela dupa decongelare.