MIZO

MIZO Coffee Selection Kapuciner UHT

330 ml
6,99 lei 21,18 lei/l

Livrare în 2 ore

50+ favoritele clientului

Țara: Ungaria,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Este o bautura de cafea care ne aduce aminte de atmosfera vieneza. Este preparata din cafea 100 % Arabica si lapte Mizo integral - ultrapasteurizare (UHT).

Despre producator:

Sole Mizo Romania SRL a fost infiintata in data de 23 octombrie 2008 si este firma fiica a Sole Mizo Zrt Ungaria parte din grupul Bonafarm. Cu 2 centre logistice in Timisoara si Bucuresti produsele Sole sunt distribuite la nivel national in toate orasele importante ale tarii. Sole Mizo Romania este din 2008 unicul distribuitor in Romania al produselor lactate Sole, produse fabricate de catre firma mama Sole Mizo ZRT - cel mai mare procesator de produse lactate din Ungaria,apartinand grupului de firme BONAFARM.

Compania acorda o atentie deosebita realizarii si mentinerii celei mai bune calitati a produselor, urmarind in permanenta factorii care o influenteaza :
- calitate excelenta a materiei prime procesate
- folosirea tehnologiilor avansate si utilajelor performante
- forta de munca specializata

Produsele companiei distribuite de catre Sole Mizo Romania reprezinta baza unei nutritii sanatoase si au un raport calitate-pret foarte atractiv. Compania fiind procupata in permanenta de adaptarea produselor din portofoliu in functie de cerintele clientilor.

Conditii de pastrare: 

Produsele se pot pastra intre 2 si 25 C pana la deschidere. Dupa deschidere se pastreaza in frigider si se consuma in maxim 3 zile.

Adresa producatorului:

Szeged, 6728 Ungaria

Lapte, zahar, cafea instant (0.9 %), aroma, corector de aciditate (fosfati de sodiu), stabilizator (caragenan, guma gellan)

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică330 kJ/79 kCal
Grăsimi3.3 g
inclusiv acizi grași saturați2.2 g
Glucide9.2 g
din care zaharuri9.2 g
Proteine2.9 g
Sare0.1 g
Fibre g

Alergeni

Lapte
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.