Edenia

Edenia Pui dulce-acrisor cu orez

350 g
 22,29 lei 63,69 lei/kg
Țara: Thailanda,

Puiul dulce-acrisor cu orez Jasmine Edenia este facut dupa o reteta autentica din Thailanda, fiind una dintre mancarurile preferate de take-out ale americanilor.

  • Ingrediente de cea mai buna calitate
  • Usor de preparat la cuptorul cu microunde
  • Ambalaj practic
  • Reteta autentica

Nu necesita decongelare inainte de preparare.

Fie ca esti la birou sau acasa, cu produsele Edenia “Gustul Asiei” te poti bucura de aromele picante, dulci sau acrisoare ale bucatariei asiatice. Fiecare sortiment este pregatit dupa retete autentice, cu ingrediente de cea mai buna calitate si condimente originale din Asia.

Cutiile Edenia “Gustul Asiei” contin orez si bucati de piept de pui asezonate cu sosul specific fiecarei retete traditionale asiatice. Tot ce iti ramane de facut este sa introduci cutia in cuptorul cu microunde, la 900-1000W si in 5-6-minute ai pe masa o reteta specifica din India, Japonia, China sau Thailanda.

Instructiuni de preparare:

Microunde:
Indepartati folia transparenta de plastic ce inveleste cutia si introduceti cutia cu capacul inchis in cuptorul cu microunde setat la 900-1000 W, timp de 5-6 minute. Timpul de preparare poate fi ajustat in functie de puterea cuptorului. Scoateti cu grija cutia din cuptorul cu microunde, intrucat va fi fierbinte. Produsul poate fi servit direct din cutie.

Conditii de depozitare:

A se pastra la -18 °C pana la data inscrisa pe ambalaj.

Dupa decongelare se pastraza in frigider maxim 24h.