PICK

PICK Salam Rakoczi

380 g
41,49 lei 109,18 lei/kg

Livrare în 2 ore

40+ favoritele clientului

Țara: Ungaria,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Salam realizat cu ingrediente atent selecționate, cu adaos de condimente unice, afumare tradițională din lemn de fag și un proces îndelungat de maturare. Un produs de înaltă calitate, care devine un adevărat răsfăț, completat de o aromă plăcut afumată și aroma nobilă a mucegaiului.

Despre producator

Istoria Pick Szeged Zrt. datează din secolul al XIX-lea. Timp de 150 de ani Pick a fost un pionimportant pe piața europeană a industriei alimentare și a fost liderul pieței de carne din Ungaria, oferind produse de calitate excelentă cunoscute și apreciate pe tot globul. Alegeți Szeged Zrt. care are cea mai mare capacitate de producție a cărnii uscate din Europa Centrală și domeniul său de activitate acoperă întregul lant al industriei cărnii, de la sacrificare până la distribuția cu ridicata și cu amănuntul a cărnii și a produselor din carne. În Ungaria, PICK este cel mai cunoscut nume de marcă din industria cărnii. Exportăm activ în 35 de țări; avem o filială în Germania și un birou de reprezentare comercială în Japonia.

Conditii de depozitare

A se pastra la frigider între 2 si 8 grade

Adresa producatorului

PICK SZEGED ZRT. H-6725 SZEGED, SZABADKAI ÚT 18.

Valabilitate
Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 5 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

Carne de porc, slanina de porc, sare, condimente, zahar, conservant(nitrit de sodiu). Fara gluten, fara soia, fara lactoza, fara potentiatori de aroma.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică2150 kJ/520 kCal
Grăsimi47 g
inclusiv acizi grași saturați19 g
Glucide0.5 g
din care zaharuri0.5 g
Proteine24 g
Sare4.2 g
Fibre g