PICK

PICK Carnati stick unguresti

60 g

MEDIA DE 15 ZILE DE PROSPEȚIME

10,49 lei 174,83 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Ungaria,
Știai că?
Satisfacție garantată 100%

Dacă ceva nu este pe placul tău, îți vom rambursa banii, fără întrebări

Primul salam maghiar de buzunar: ardei și roșii copți la soare, precum și ceapă blândă completează experiența gustativă a celui mai tânăr membru al familiei PICKSTICK. Fie pentru un mic apetit acasă sau în deplasare, pentru un aperitiv la o petrecere sau ca însoțitor delicios al berii și vinului. Cu o greutate de 60 g per pachet, PICKSTICK este gustarea ideală pentru fiecare ocazie.

Despre producator

Istoria Pick Szeged Zrt. datează din secolul al XIX-lea. Timp de 150 de ani Pick a fost un jucător important pe piața europeană a industriei alimentare și a fost liderul pieței de carne din Ungaria, oferind produse de calitate excelentă cunoscute și apreciate pe tot globul. Alegeți Szeged Zrt. care are cea mai mare capacitate de producție a cărnii uscate din Europa Centrală și domeniul său de activitate acoperă întregul lant al industriei cărnii, de la sacrificare până la distribuția cu ridicata și cu amănuntul a cărnii și a produselor din carne. În Ungaria, PICK este cel mai cunoscut nume de marcă din industria cărnii. Exportăm activ în 35 de țări; avem o filială în Germania și un birou de reprezentare comercială în Japonia.

Conditii de depozitare

A se pastra la frigider între 2 si 8 grade

Adresa producatorului

PICK SZEGED ZRT. H-6725 SZEGED, SZABADKAI ÚT 18.

 

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 15 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 4 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

Carne de porc, slanina de porc, sare, condimente (boia de ardei iute(1%), boia de ardei dulce(9%), dextroza, colorant(extract de ardei), cultura starter, conservant (nitrit de sodiu). Membrana artificiala comestibila (alginat de sodiu,clorura de sodiu).

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică2250 kJ/544 kCal
Grăsimi50 g
inclusiv acizi grași saturați21 g
Glucide0.5 g
din care zaharuri0.5 g
Proteine23 g
Sare3.4 g
Fibre g