PICK

PICK Pate vitel

150 g
5,59 lei 37,27 lei/kg

Livrare în 2 ore

200+ favoritele clientului

Țara: Ungaria,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Un preparat de ficat placut cremos facut din ficat de vitel. Smântâna adăugată este responsabilă pentru întinderea ușoară și condimentul individual pentru gustul caracteristic.

Despre producator

Istoria Pick Szeged Zrt. datează din secolul al XIX-lea. Timp de 150 de ani Pick a fost un jucător important pe piața europeană a industriei alimentare și a fost liderul pieței de carne din Ungaria, oferind produse de calitate excelentă cunoscute și apreciate pe tot globul. Alegeți Szeged Zrt. care are cea mai mare capacitate de producție a cărnii uscate din Europa Centrală și domeniul său de activitate acoperă întregul lant al industriei cărnii, de la sacrificare până la distribuția cu ridicata și cu amănuntul a cărnii și a produselor din carne. În Ungaria, PICK este cel mai cunoscut nume de marcă din industria cărnii. Exportăm activ în 35 de țări; avem o filială în Germania și un birou de reprezentare comercială în Japonia.

Conditii de depozitare

A se pastra la frigider între 2 si 8 grade

Adresa producatorului

PICK SZEGED ZRT. H-6725 SZEGED, SZABADKAI ÚT 18.

Community Verified icon

 

Valabilitate
Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 3 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

Slanina de porc, apa, ficat de viṭel (17,5%), soric de porc, carne de porc (15%), ficat de porc (7,5%), proteina din soia, lapte praf,agent de ingrosare (E412, E466, E407, E410, E415), condimente, extracte de condimente, sare,  antioxidant (E300), colorant (E120), dextroza, conservant(E250). Produs fiert, ambalat in membrana artificiala necomestibila. Fara potentiator de aroma, nu contine arome artificiale

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1375 kJ/333 kCal
Grăsimi31 g
inclusiv acizi grași saturați13 g
Glucide1.4 g
din care zaharuri0.9 g
Proteine12 g
Sare1.8 g
Fibre g