PICK

PICK Mives Carnati picanti felii

70 g
9,99 lei 142,71 lei/kg

Livrare în 2 ore

70+ favoritele clientului

Țara: Ungaria,
Știai că?
Înscrie-te gratuit în clubul Sezamini, astăzi!

Reduceri suplimentare, livrare gratuită și alte avantaje pentru părinții cu copii sub 12 ani.

Carnati din carne de porc,cu gust usor picant potrivit pentru sandwich-uri, aperitive sau alte gustari. frigider Se pastreaza in frigider, se consuma ca atare la prepararea sandwich-urilor.

Despre producator

Istoria Pick Szeged Zrt. datează din secolul al XIX-lea. Timp de 150 de ani Pick a fost un jucător important pe piața europeană a industriei alimentare și a fost liderul pieței de carne din Ungaria, oferind produse de calitate excelentă cunoscute și apreciate pe tot globul. Alegeți Szeged Zrt. are cea mai mare capacitate de producție a cărnii uscate din Europa Centrală și domeniul său de activitate acoperă întregul verticum al industriei cărnii, de la sacrificare până la distribuția cu ridicata și cu amănuntul a cărnii și a produselor din carne. În Ungaria, PICK este cel mai cunoscut nume de marcă din industria cărnii. Exportăm activ în 35 de țări; avem o filială în Germania și un birou de reprezentare comercială în Japonia.

Conditii de depozitare

A se pastra la frigider între 2 si 8 grade

Adresa producatorului

PICK SZEGED ZRT. H-6725 SZEGED, SZABADKAI ÚT 18.

Valabilitate
Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 5 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

Carne de porc, slanina de porc, sare, condimente, boia de ardei iute(1,2%), boia de ardei dulce (1,0%), extract de condimente, colorant (extract de ardei rosu), zahar, conservanti (sorbat de potasiu, nitrit de sodiu), fum.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1937 kJ/468 kCal
Grăsimi42 g
inclusiv acizi grași saturați17 g
Glucide0.5 g
din care zaharuri0.5 g
Proteine22 g
Sare3.7 g
Fibre g