PICK

PICK Mives Carnati picanti felii

70 g

MEDIA DE 20 ZILE DE PROSPEȚIME

10,49 lei 149,86 lei/kg

Livrare în 2 ore

70+ favoritele clientului

Țara: Ungaria,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Carnati din carne de porc,cu gust usor picant potrivit pentru sandwich-uri, aperitive sau alte gustari. frigider Se pastreaza in frigider, se consuma ca atare la prepararea sandwich-urilor.

Despre producator

Istoria Pick Szeged Zrt. datează din secolul al XIX-lea. Timp de 150 de ani Pick a fost un jucător important pe piața europeană a industriei alimentare și a fost liderul pieței de carne din Ungaria, oferind produse de calitate excelentă cunoscute și apreciate pe tot globul. Alegeți Szeged Zrt. are cea mai mare capacitate de producție a cărnii uscate din Europa Centrală și domeniul său de activitate acoperă întregul verticum al industriei cărnii, de la sacrificare până la distribuția cu ridicata și cu amănuntul a cărnii și a produselor din carne. În Ungaria, PICK este cel mai cunoscut nume de marcă din industria cărnii. Exportăm activ în 35 de țări; avem o filială în Germania și un birou de reprezentare comercială în Japonia.

Conditii de depozitare

A se pastra la frigider între 2 si 8 grade

Adresa producatorului

PICK SZEGED ZRT. H-6725 SZEGED, SZABADKAI ÚT 18.

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 20 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 5 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

Carne de porc, slanina de porc, sare, condimente, boia de ardei iute(1,2%), boia de ardei dulce (1,0%), extract de condimente, colorant (extract de ardei rosu), zahar, conservanti (sorbat de potasiu, nitrit de sodiu), fum.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1937 kJ/468 kCal
Grăsimi42 g
inclusiv acizi grași saturați17 g
Glucide0.5 g
din care zaharuri0.5 g
Proteine22 g
Sare3.7 g
Fibre g