Durex

Durex Play Feel Lubrifiant

50 ml
25,99 lei 519,80 lei/l

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Uneori, femeile se confrunta cu senzatia de uscaciunea vaginala, ceea ce provoaca disconfort in timpul actului sexual. 

Durex Originals Lube este un lubrifiant cu o textura usoara pe baza de apa, nelipicios, delicat cu pielea din zonele intime. Un gel lubrifiant cu textura usoara, pe baza de apa 

Potrivit pentru utilizarea impreuna cu prezervative din latex si poliizopren
Potrivit pentru contact sexual vaginal, anal si oral.
Testate dermatologic*;
Nu este contraceptiv si nu contine spermicid.
*potrivit unui studiu de toleranta cutanata Utilizeaza numai in conformitate cu instructiunile. Lubrifiantul Durex Originals este potrivit pentru contact sexual vaginal, anal si oral. Nu este contraceptiv si nu contine spermicid. Gelurile lubrifiante Durex pot incetini motilitatea spermei. A se evita contactul cu ochii, cu pielea care prezinta leziuni sau rani. in caz de iritatie, intrerupe utilizarea lubrifiantului. Daca iritatia persista, esti insarcinata, alaptezi sau daca te confrunti cu uscaciune vaginala persistenta, consulta medicul.

Desi nu prezinta riscuri daca este ingerat, lubrifiantul nu este un aliment. A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra intr-un loc uscat si racoros, ferit de lumina directa a soarelui. A se utiliza in maxim trei luni de la deschidere.

Cu peste 90 de ani de experienta, Durex reprezinta o marca de incredere pentru milioane de oameni din intreaga lume, in fiecare zi. Durex intruneste toate standardele de calitate pentru prezervative si lubrifianti, la nivel mondial, oferindu-ti incredere pentru o viata sexuala fara griji. Lubrifiantii Durex sunt testati dermatologic, ducand la ameliorarea senzatiei de uscaciune vaginala.

Lumea noastra este in continua schimbare. Prin urmare, este linistitor sa stim ca exista anumite lucruri in care putem avea intotdeauna incredere pentru a ne ajuta sa avem cea mai buna grija posibila de noi insine si de cei pe care ii iubim.

Aceasta incredere ne inspira. Suntem o familie diversa, globala, de peste 43.000 de oameni uniti printr-un singur scop pasional: o lume mai curata si mai sanatoasa pentru toti.

Suntem Reckitt. Acasa la cele mai iubite si de incredere marci de igiena, sanatate si nutritie din lume.

Instructiuni de depozitare:
A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra la 5-30°C. Nu expuneti la lumina soarelui.

Adresa producator:
Reckitt Benckiser Romania SRL, Str. Bulevardul Iancu de Hunedoara, nr. 48,  et.11 (et.12 - corespondenta), sector 1