Twistshake

Twistshake Set 2 suzete, albastru/verde, 6+ luni

2 buc
35,49 lei 17,75 lei/buc

Livrare în 2 ore

Țara: China,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Suzete fara BPA – un produs sigur pentru copilul tau.
Blânde cu pielea datorita celor patru orificii de aer. 
100% silicon moale de cea mai buna calitate.
Forma ortodontica pentru dezvoltarea sanatoasa a dintilor.

Despre producator:

De ce Twistshake?
A alege ce marca de produse pentru bebelusi sa folosesti pentru copilul tau poate parea o decizie coplesitoare. Exista atat de multe alternative. Unii se concentreaza pe estetica, altii pe trucuri tehnice. Stim ca pentru tine, bunastarea bebelusului tau este intotdeauna punctul central.

De aceea, dorim ca tu sa poti oferi bebelusului tau timpul si atentia pe care le merita, fara ca poverile vietii de zi cu zi sa stea in cale.

Inovatie si functionalitate
Twistshake aspira sa dezvolte produse care sunt simple si sigure de utilizat, dar ofera, de asemenea, un design atragator. Suntem de parere ca urmarirea functionalitatii nu inseamna ca putem ignora estetica, iar designerii nostri cauta mereu modalitati de a combina caracterul practic cu un design placut pentru ochi. Am castigat mai multe premii in ceea ce priveste designul si functionalitatea, ceea ce pentru noi este o confirmare ca dezvoltam produse sigure, functionale si atragatoare.

Bebelusii sunt unici. Toti au nevoile lor individuale, iar acestea se schimba in acelasi ritm aprig cu care cresc si se dezvolta copiii insisi. Scopul nostru este sa devenim experti in toate fazele prin care trec bebelusii. Cand un copil se confrunta cu noi provocari, vrem sa fim acolo pentru a-l ajuta prin linia noastra inovatoare si sigura de produse.

Fabricarea articolelor destinate bebelusilor este sinonima cu o imensa responsabilitate. Garantam produse de cea mai inalta calitate absoluta prin respectarea tuturor controalelor legale de calitate, precum si prin controale interne periodice si anchete de calitate. Aceasta mentalitate patrunde nu numai in procesul de productie: este o piatra de temelie a intregii afaceri a Twistshake.

Calitate si material
Toate produsele Twistshake nu contin BPA. Twistshake tine la siguranta ta. Dorim sa oferim copilului dumneavoastra cel mai bun inceput posibil in viata. Produsele Twistshake utilizeaza numai materii prime care indeplinesc toate reglementarile de siguranta in ceea ce priveste produsele alimentare.

Avem materiale alese manual de cea mai inalta calitate si credem ca acest lucru devine clar atunci cand intalniti produsele noastre. Este acolo, la prima vedere si la prima simtire. Modul in care lucram implica anchete regulate de calitate, care sunt efectuate in cooperare cu laboratoare de testare de clasa mondiala, toate pentru a garanta calitatea si siguranta de cea mai inalta calitate.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:

Twistshake of Sweden AB
Örjansgränd 1
721 32 Västerås
Suedia

Polipropilena 68.11%, silicon 31.89%