Rotring

Rotring Tikky Set pix, creion mecanic 0.7 alb, mine creion 0.7mm HB si radiera

1 buc
37,29 lei 37,29 lei/buc

Livrare în 2 ore

20+ favoritele clientului

Țara: China,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Rotring este o fosta companie germana de productie de instrumente de desen tehnic si instrumente de scris. Infiintata in 1928 ca producator de stilouri, Rotring este in prezent o marca detinuta de Newell Brands dupa achizitia sa in 1998. Numele „Rotring” se traduce direct prin „inel rosu” care este inca plasat in jurul butoiului stilourilor lor. Numele companiei a fost schimbat in Rotring la inceputul anilor 1970 pentru a se potrivi cu marca comerciala.

Pe masura ce fabrica Rotring si sediul central din Hamburg au fost inchise, productia a fost gestionata si distribuita de producatorul japonez Holbein si de alti producatori.

Despre producator:

Newell Brands este un producator, distribuitor si distribuitor mondial de produse de larg consum si comerciale, cu un portofoliu de marci, inclusiv: containere de depozitare si gunoi Rubbermaid, produse pentru organizare acasa si containere reutilizabile, sticle de apa Contigo si Bubba, produse pentru exterior Coleman, instrumente de scris (Berol). , Markere Expo, PaperMate, Dymo, Mr. Sketch, Parker Pens, Sharpie, Reynolds, Prismacolor, Rotring, X-acto, Waterman), lipici (Elmer's, Krazy Glue), produse pentru copii (Aprica, NUK, Tigex, Babysun, Baby Jogger si Graco), sisteme de alarma First Alert, vase Calphalon si electrice pentru bucatarie, Sunbeam, Rival, Crock-Pot, Holmes, FoodSaver, Oster, Osterizer si Mr. Coffee mici aparate de bucatarie, precum si Yankee Candle, Chesapeake Bay Candle, Millefiori Milano si produse cu parfum de casa WoodWick.

Sediul global al companiei a fost in Atlanta pana cand stimulentele fiscale au atras-o in New Jersey in 2016. Trei ani mai tarziu, in 2019, compania a anuntat intentia de a-si muta sediul la Atlanta.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
CHEMIN DE BLANDONNET 8 1214 VERNIER SWITZERLAND