Mixer

Mixer Pulpa maracuja 100% concentrat piure fructe

1 l
99,99 lei 99,99 lei/l

Livrare în 2 ore

Categorie:
Țara: Italia,

Pulpa concentrata Mixer Maracuja provine din cele mai bune fructe de maracuja din Ecuador sau din America centrala. Creat pentru prepararea cocktailurilor frozen, long drinks si nonalcoolice Mixer pulpa Maracuja poate fi folosit si pentru smoothies sau pentru prepararea bauturilor granita. Are un gust dulce acrisor cu o culoare intensa portocalie.

Despre producator:

Mixer este un producator tanar din Italia, cu o istorie de doar 30 de ani, care a aparut odata cu tendintele de consum noi in piata de Horeca, mai exact cocktailuri. Piureul concentrat de fructe Mixer a devenit cea mai buna alternativa a fructelor fiind obtinut din fructele coapte culese la momentul perfect al maturizarii. Concentratia de fructe 100% si componenta aromata permit gamei Mixer sa rezolve problema aromei slabe si insipide a fructelor proaspete din extrasezon. Piureurile concentrate de fructe Mixer reflecta cel mai bine gustul fructelor proaspete pentru prepararea cocktail-urilor, sucurilor din fructe, frappe-urilor, smoothie-urilor, deserturilor si a granitei. In gama actuala Mixer gasim: piure concentrat de fructe 100%, sirop profesional&premix cu gamele mixology line si gourmet line, precum si diverse variante de toppiguri.

Conditii de depozitare

5-25 grade celsius

Adresa producatorului

Via della Meccanica 7 40050 Bologna
Emilia-Romagna, Italy

suc de maracuja si piure din concentrat (54%), zahar, piure de mere, suc de portocale si concentrat de pulpa,acidifiant: acid citric ,arome, agenti de ingrosare :pectina , guma xantan,
antioxidant: acid ascorbic, conservanti : sorbat de potasiu ,coloranti : E110

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică997 kJ/238 kCal
Grăsimi0.3 g
inclusiv acizi grași saturați g
Glucide58.2 g
din care zaharuri56.5 g
Proteine0.63 g
Sare0.04 g
Fibre0.7 g