Caffo

Caffo Limoncino Portofino Lichior

0,7 l
18+
89,99 lei 128,56 lei/l

Livrare în 2 ore

18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Limoncino Portofino este un lichior produs dupa o reteta veche transmisa din generatii in generatii. Savuroasele lamai de pe coasta Italiei sunt culese, decojite, iar cojile lor uscate sunt infuzate pentru a obtine o aroma autentica. Lichiorul poate fi savurat ca digestiv in orice moment al anului.

Despre producator

Istoria familiei Caffo dateaza de la sfarsitul secolului al XIX-lea, cand Giuseppe Caffo, un “Maestru al distileriei” a inceput să distileze mustul obtinut din strugurii crescuti la poalele vulcanului Etna. In anul 1915 a cumparat o distilerie veche in Sicilia.
Caffo a inceput treptat sa produca si sa devina un renume pe piata international atat pentru lichiorurile obtinute din vechile retete cat si pentru specialitati. Un produs simbolic al distileriei este Vecchio Amaro del Capo, un lichior Calabrez pe baza de plante facut dupa o reteta continuu imbunatatita timp de 4 generatii.

Conditii de depozitare

In incaperi uscate, ventilate, cu umiditatea relativa a aerului max. 85%, la temperatura cuprinsa intre +5°C...+20°C.

Adresa producatorului:

Via Matteotti 11 Limbadi VV 89844 Italy

apa, alcool neutru, zahar,
infuzie din coaja de lamaie proaspata, arome naturale. Contine infuzie hidroalcoolica si uleiuri esentiale din coaja din 1000gr de lamai pe litru