Evaluare Vivino

Bulgarini

Bulgarini Amarone Della Valpolicella Vin rosu sec

0,75 l
18+
381,99 lei 509,32 lei/l

Livrare în 2 ore

18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Categorie:
Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Amarone Valpolicella Bulgarini este un vin rosu cu o culoare de granat, intensa. In miros descoperim un buchet de dulceata de cirese amare si prune cu note subtile de vanilie si condimente, nucsoara, scortisoara, cuisoare. La gust, este corpolent, armonios cu un finis lung. Acest Amarone este invechit timp de 12 luni in rezervoare de otel si 40 de luni in butoaie de stejar frantuzesc. Procesul de invechire se incheie cu 8 luni in sticla. Are un potential de pastrare de 10 ani si chiar mai mul.

Instructiuni de folosire

Recomandari culinare: Este un vin special, care poate fi savurat cu preparate din carne rosie, vanat si branzeturi maturate.

Despre producator:

In familia Bulgarini, vinul nu a fost niciodata o simpla bautura, ci o frenezie din care s-a nascut o afacere moderna ce imbina armonios pasiunea pentru vin cu traditie si valoare. In cele 50 hectare de podgorii, recolta se face manual cu o selectie riguroasa a celor mai buni struguri, pentru a putea produce vinuri de calitate, natural armonioase, capabile sa redea cat mai fidel specificitatiile zonei Lugana. Imbinand traditia si cunoasterea moderna a viticulturii si vinificarii, se formeaza cu grija un vin bine articulat, cu un gust bine rotunjit si persistent, specific DOC Lugana.


Conditii de depozitare:

In incaperi uscate, ventilate, cu umiditatea relativa a aerului max. 85%, la temperatura cuprinsa intre +5°C...+25°C.

Adresa producatorului:

Località Vaibò, 1, 25010 Pozzolengo BS, Italia

Alergeni

Dioxid de sulf si sulfiti
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.