Baby Anthyllis

Baby Anthyllis ECO Gel de dinti pentru copii de la 0+ ani cu capsune

75 ml
ECO
29,69 lei 395,87 lei/l

Livrare în 2 ore

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Produs special conceput pentru dintii de lapte ai copiilor cu indice scazut de abrazivitate. Ajuta la prevenirea formarii cariilor si asigura igiena cavitatii bucale. Contine aloe vera si extract de nalba, cu proprietati calmante. Datorita gustului de capsune, ii ajuta chiar si pe cei mici sa se ocupe de igiena orala intr-un mod placut.
Produs testat dermatologic pentru pielea sensibila, fara SLES, SLS, fenoxietanol, parabeni, coloranti si fluor, verificat pentru continutul de metale grele ( nichel, crom si cobalt ( cu valori < 0,1ppm)).

Despre producator:
Compania a fost infiintata in 1939 de Armando Pierpaoli, care producea si comercializa produse de curatenie a locuintei si apoi, treptat, produse de ingrijire personala.
O poveste care se intinde pe mai multe generatii dar care este unita de dorinta de a dezvolta un produs care sa raspunda nevoilor individuale.
In 2005, Pierpaoli s-a orientat catre productia ecologica, creand prima linie de igiena si detergente a unei case de comert echitabil si ecologic.
Un stil de viata de productie si consum menit sa-si reduca impactul asupra ecosistemului devine din ce in ce mai urgent pentru a proteja fundamentele vietii noastre si speranta pentru viitor, pentru noi si pentru generatiile viitoare

Instructiuni de depozitare:
Depozitare la temperatura ambientala. A se folosi in maxim 12 luni de la deschidere.

Adresa producator:
Enrico Mattei, 20 – 60019 – Senigallia – ITALIA

Sorbitol, Apa, *Aloe Barbadensis Leaf Juice (suc din frunze de Aloe Vera), Silica, Xylitol, Xantham Gum, Glycerin, Sodium Dehydroacetate, Potassium Sorbate, *Malva Sylvestris (Mallow) Leaf Extract (extract din frunze de nalba), Sodium Lauroyl Glutamate, **Aroma (Flavor). * - din agricultura ecologica; ** - din ingrediente naturale.