Baby Anthyllis

Baby Anthyllis ECO Solutie multiuz de curatare a suprafetelor

500 ml
ECO
26,89 lei 53,78 lei/l

Livrare în 2 ore

20+ favoritele clientului

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Solutie multiuz pentru curatarea suprafețelor, obiectelor și mediilor care pot intra în contact cu copilul. Conține surfactanți din rapiță și uleiuri de măsline organice și este parfumat cu ulei esențial organic de citronella. Efectul de igienizare se obține în mod natural datorită prezenței uleiului de arbore de ceai cu proprietăți antibacteriene cunoscute.
Testat dermatologic, pentru continutul de metale grele pentru Nichel, Crom si Cobalt (<0,4 ppm), produsul nu contine enzime, substante de origine animala, tensioactivi etoxilati. 

Despre producator:
Compania a fost infiintata in 1939 de Armando Pierpaoli, care producea si comercializa produse de curatenie a locuintei si apoi, treptat, produse de ingrijire personala.
O poveste care se intinde pe mai multe generatii dar care este unita de dorinta de a dezvolta un produs care sa raspunda nevoilor individuale.
In 2005, Pierpaoli s-a orientat catre productia ecologica, creand prima linie de igiena si detergente a unei case de comert echitabil si ecologic.
Un stil de viata de productie si consum menit sa-si reduca impactul asupra ecosistemului devine din ce in ce mai urgent pentru a proteja fundamentele vietii noastre si speranta pentru viitor, pentru noi si pentru generatiile viitoare

Instructiuni de depozitare:
Depozitare la temperatura ambientala. A se folosi in maxim 12 luni de la deschidere.

Adresa producator:
Enrico Mattei, 20 – 60019 – Senigallia – ITALIA

Apa, Alcohol Denat, Caprylyl/Capryl Glucoside, *Potassium Rapeseedate, *Potasium Olivate, Trisodium Dicarboxymethyl Alaninate, Sodium C8-C10 Alkyl Sulfate, **Cymbopogon Nardus (Citronella) Oil, **Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Geraniol, Citronellol. * - pe baza de ulei organic, ** - din agricultura ecologica