Baby Anthyllis

Baby Anthyllis ECO Detergent lichid pentru rufe bebelusi

1 l
ECO
59,69 lei 59,69 lei/l

Livrare în 2 ore

40+ favoritele clientului

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Produs cu formula special conceputa pentru pielea sensibila, datorita absentei tensioactivilor comuni (alchilosulfati).
Testat dermatologic pentru pielea sensibila, contine sapun si tensioactivi din uleiuri provenite din agricultura biologica. Detergentul isi mentine integritatea datorita a doi conservanti cosmetici: alcoolul feniletilic, obtinut din lemnul de trandafir, si a unui emolient pe baza de glicerina. Produsul a fost testat dermatologic in conditii de utilizare si a rezultat neiritant pentru piele. Verificat pentru continutul de nichel, crom si cobalt, cu valori mai mici de 0.4ppm, fiind garantat pentru persoanele care sufera de alergii de acest gen. 

Despre producator:
Compania a fost infiintata in 1939 de Armando Pierpaoli, care producea si comercializa produse de curatenie a locuintei si apoi, treptat, produse de ingrijire personala.
O poveste care se intinde pe mai multe generatii dar care este unita de dorinta de a dezvolta un produs care sa raspunda nevoilor individuale.
In 2005, Pierpaoli s-a orientat catre productia ecologica, creand prima linie de igiena si detergente a unei case de comert echitabil si ecologic.
Un stil de viata de productie si consum menit sa-si reduca impactul asupra ecosistemului devine din ce in ce mai urgent pentru a proteja fundamentele vietii noastre si speranta pentru viitor, pentru noi si pentru generatiile viitoare

Instructiuni de depozitare:
Depozitare la temperatura ambientala. A se folosi in maxim 12 luni de la deschidere.

Adresa producator:
Enrico Mattei, 20 – 60019 – Senigallia – ITALIA

 

Apa, *Potassium Rapeseedate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Alcool Denat., Lauryl/Myristyl Glucoside, *Potassium Olivate, *Olivamidopropyl Betaine, Trisodium Dicarboxymethyl Alaninate, Phenethyl Acohol, **Parfum (Fragrance), Ethylhexylglycerin. * - sapun sau tensioactiv pe baza de uleiuri biologice, ** - pe baza de esente naturale.